Ahad, 31 Mei 2009

Khamis, 28 Mei 2009

wArNiNg...

Bila aku x dapat menembak gambo.....

Rabu, 27 Mei 2009

Selasa, 26 Mei 2009

Isnin, 25 Mei 2009

Jumaat, 22 Mei 2009

Salam bahagia sahabat...

Salam bahagia kepada kawan-kawan blogger semua, Alhamdulilah sekejap je dah 2 bulan baby E-ein, cuma aku x berkesempatan nak upload gambar terbaru anak dara aku tu. InsyaAllah dalam masa terdekat ni aku akan upload gambar2 E-ein yang terbaru. Alhamdulilah anak dara aku tu dalam keadaan sihat dan dah pandai senyum bila ditegur. Buat masa ni aku ulang alik dari umah mak aku ke sekolah, sebab wife dan baby berada di sana, jarak pegi balik lebih kurang 140km. Kekangan masa, keje, penat menyebabkan aku jarang mengupdate blog sekarang. Next week wife aku dah naik keje semula so aku dah x berulanglah dengan kerap dari umah parent aku dan ada masa lebih sikitlah untuk blogging semula. Tapi yang sedih sikit E-ein terpaksa berpisah sementara dengan aku dan wife sebab mak aku jaga sehinggalah e-ein betul2 bersedia untuk dihantar ke pengasuh.

Kat bawah ni gambar-gambar yang aku sempat shot sepanjang sambutan hari guru 2009 dan saki baki gambar yang ada dalam simpanan.
.














Rabu, 20 Mei 2009

Rabu, 6 Mei 2009

 
© free template