Khamis, 25 Mac 2010

Bila mata bercerita..

.

.

14 ulasan:

CAHAYA berkata...

nak tanya. edit gambar pakai software apa best dan senang. saya amatur, saya nak belajar. tapi nak yg senang2 je.

uncle pet..!! berkata...

adehhhh.. cun la cekgu.. cekgu de wt clss ngedit cmni tk.. nk joint..

Fly berkata...

Cahaya : skrg dah banyak software-software editing mudah seperti photoscape,photoinstrument yang boleh di download secara percuma. tetapi pada saya software2 sebegini terbatas untuk kita pergi lebih jauh untuk dapatkan efek dan kesan gambar yang lebih advance.. Apa kata cahaya cuba pedalami Adobe Photoshop, banyak tutorial2 mudah yang kita boleh muat turun secara online..InsyaAllah klu selalu gunakan photoshop tu anda akan seronok menggunakannya..

Fly berkata...

Uncle pet : Setakat ni belum ada lg, Terbatas dengan kerja2 kat sekolah ni, InsyaAllah satu masa nanti klu diberi ruang dan waktu, saya akan cuba..:)

Fly berkata...

Uncle pet : setakat ni dikalangan pelajar-pelajar dan sahabat-sahabat handai je :) klu u dekat, boleh join..kita kongsi2 ilmu..Design u pun not bad jugak...

DrSam berkata...

gambar si comel kat dinding tu memang jadi betul.

burt berkata...

bab2 edit kau mmg superb kan bro heheh

Fly berkata...

Dr Sam : Thanks Doc..Mata E-ein tu, harap2 klu dah dia dah besar nanti dia x marah sebab abah dia guna mata tanpa izin dia hehe..

Fly berkata...

Burt : anyway thanks bro, anyway banyk lg yang aku perlu pelajari tiap kali aku melihat artwork2 sahabat2 yang lain yg sememangnye lagi superb..

Out Of Focus berkata...

Fuyah!! Cool man. Tapi gambar si comel tu scary lah. Heheh!!!

Fly berkata...

Out of focus : Thanks for the cmment bro..:)

imac berkata...

Hi Fly, Like the eye photo, amazingly full of feeling.

Thanks for your visit and kind comments.

Fly berkata...

Imac : You know that I am going to look at every single photo you post. Thank you so much for the compliment..

hidungberantai berkata...

wah cikgu...dah lma sya singgah di blog nih..mcm2 ada n smakin dasat la cikgu dlm ngedit nih..sya skrang jrg bka blog tu yg slow sikit huhuhu...sya nak blaja ngan cikgu la cra2 ngedit nih leh tak huhuhu

 
© free template