Khamis, 17 Jun 2010

Suriyani & Halim Wedding Photoshoot (Vintage)

.

.
.
.
.
.

8 ulasan:

DrSam berkata...

photo 2 dan 4 paling saya suka. Tekni apa tu bro? Ada tutorial ke?

Safa Soib berkata...

nice editing tapi gambar macam terlebih sharpen. nampak shadow jerawat... just my 2sen

Fly berkata...

Dr Sam : thanks Doc..Klu bab teknik ni susah nak cakap Doc, sebab saya banyak try & error sehinggalah saya benar2 puas dengan hasilnya. Kadang2 main belasah je secukup rasa hehe. Anyway saya gabung diantara software PShop dan Photoscape.Untuk Tutorial Photoscape Doc leh rujuk sini http://www.photoscape.org/ps/main/help.php?id=filmeffect

Fly berkata...

Safa : Hehe haah lah bro nampak pulak jerawat nya yek, Terlupa lak nak Touchup, Anyway terima kasih dengan komen membina anda itu.

imac berkata...

Beautiful wedding photos.
Thanks for your visit and kind comments

Daddy Cool berkata...

Fly...

Nice lomo editing! Keep it up!

Fly berkata...

Imac : Thanks for the compliments

Fly berkata...

Daddy Cool : Thank u bro..

 
© free template