Rabu, 25 November 2009

Akhirnya update gak...

Lama sungguh aku tak berblog yek dek kerana kekangan masa dan keje2 pengurusan akhir tahun di sekolah, harap2 pasni x lah bersawang lagi blog aku nih, kepada sahabat2 blog semua, maafkan aku kerana dah lama x menjenguk blog2 kamu semua, InsyaAllah pas ni aku akan melawat blog2 kengkawan semua dengan penuh kyusuk dan bersemangat waja... Akhir kata SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada muslimin dan muslimat..



20 ulasan:

Appleartwork berkata...

mane pegi bro..ingatkan dah x berblog dah

uncle pet..!! berkata...

aku mrindui mu.. ting tong.. ahiksss..
igt aku iklan fllow me dulu2 la cekgu.. huahuahau..

cerpelai berkata...

Tu dia.. Lama tak dengar cerita bro.. Bizi mengalahkan perdana menteri Britain pulak... Kehkehkeh..!!

Salam sohabat..

Fly berkata...

Appleartwork : ada beb, cuma busy sikit lately..

Fly berkata...

unclepet : Peh iklan tu, mmg aku terimbau kenangan lama heh..

Fly berkata...

Cerpelai : wsalam bro, operasi membanteras cicak terbang dan obor2sungai. tu yang gua busy sejak 2-3menjak nih.

Serge Cornillet berkata...

Hello,

What a portrait, very good, I like this kind of shots and so natural, well done! And thanks a lot to visit my blog.

See U, bye!

Serge

die-art berkata...

selamat hari raya dan selamat bercuti cikgu..huhuhu

Biszign berkata...

Salam bro, saya pun lame dah tak jengok2 blog member2 yang lain... keje melambak2 kat opis.. nak updat eblog pon manjang tak sempat je... thanx drop by.. Salam Aidiladha bro untuk Keluarga bro jugak. =)

ni nombor saya 0123911407 , malam ni nak balik batu pahat dah.. igt nak gi padang ragut ayre hitam petang besok or night shooting malam besok kat bandar batu pahat. Kalau bley tron ke? bro sms nombo bro kat saya ye... k bro !

wabenz wawa berkata...

i like its!

dilaOHdila berkata...

salam cikgu EEin (he he he)
nak ucapkan selamat menyambut hari raya haji jugaknya
korban tak tahun ni? .....

photog yang cun
boKeh tu yang mahal....
kim salam kat DOC cat erk...
tq

Qaseh berkata...

selamat hari raya aidiladha...
:)

Fly berkata...

Serge : Thank a lot bro..

Fly berkata...

Dilla : Salam aidiladha buat dilla dan keluarga gak

Fly berkata...

wabenz : thanks

Fly berkata...

Die Art : Salam Aidiladha dari saya sekeluarga

Fly berkata...

Qaseh : Thanks Qaseh salam Aidiladha

DrSam berkata...

Salam Eidul Adha buat bro Fly bertiga (yang keempat bila lagi :)

adiwarnatasya berkata...

"Salam Aidil Adha"
Bestnya dah kembali berblog:)

kyungmee berkata...

she is very beautiful! I will have to check out her blog;)

 
© free template