Isnin, 2 November 2009

Yarn..

.

29 ulasan:

die-art berkata...

kreatif..cantik..

Dj Epoi berkata...

Gambaw2 Lu pelik2 dan walaweiiiii siut.....Gua ponk tak tau nak cakap macamana....

Memang Walaweiii Habis Siut!!

adiwarnatasya berkata...

Yarn tu aper Fly?
Adiwarna nak tahu?
Cantik pic tu:)

Munira Kirana berkata...

smrat sgt...
tapi suke gmbar udang kat bawah ni..
comel sgt....

aku dan secalit warna berkata...

kulit buaya ke??usshh...smart

burt berkata...

perghhh mr fly low key teknik yg sgt bagus...terbaeekkkk

Fly berkata...

Dj Epoi : Thaks bro

Fly berkata...

Die art : Thanks ..

Fly berkata...

Adiwarnatasya: Yarn tu benang...benang kait, biasanya dikait untuk dibuat baju dan sebagainya..

Fly berkata...

Munira Kirana : Thanks for ur comment, udang tu klu dah dibuat lauk lagi best bila dirasa :)

Fly berkata...

Aku & secalit warna : Sebenarnya tu sarung kusyen yang dikait dari benang..

Fly berkata...

Burt : Thanks my fren

eD's photography berkata...

serius macam pelik.

tp tone kaler terbaik la cikgu..
hehe..
smart

ez berkata...

ehheheh..emmm..memang kretif

hidungberantai berkata...

wow..hnya itu yg terbit dari bibirku ini...mmg dasat la bro..kreativiti yg tak terbatas...

adiwarnatasya berkata...

Ohhh okie...
Baru tau...Tq:)

Fly berkata...

ed: Pelik yek :) anyway thanks for the comment

Fly berkata...

Ez : Thanks Ez..

Fly berkata...

Hidung berantai : Bro pun apa kurangnya, tembakan bro pun dasat2 gak :)

Fly berkata...

Adiwarnatasya : :)

zafi berkata...

its lovely!

Fly berkata...

Zafi : thanks bro

dilaOHdila berkata...

puas dilla bellek ni benda ni
macam lapik kaki tapi bukan. Macam kain PUN bukan jugak. perghhh CIKGU FLY. kreatiff sungguh. Lar....rupanya sarung kusyen ke.(ha ha ha) bagus tul idea Cikgu ni. Dah sejiwa ngan HR yang kat sudan tu kan. Memang best idea ni!!!!!

silentshutter berkata...

mcm kulit buaya jek,haha

arsaili berkata...

salam..tetap mantap eehhe

Serge Cornillet berkata...

Hi:

Very good blog and what a quality, your photos are very good.

Good job, I'll follow you!

Bye

kyungmee berkata...

Wow! Very beautiful and a sense of warmth..protected.

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
© free template