Khamis, 29 Oktober 2009

Bila balik, isteri tersenyum manja dan aku merasa puas....

Hasil tangkapan di sungai Kolin, Felda Nitar, Mersing.. Freshhhhhhhhhhhhhhhhh.... Pehhhhhh..
.

.

.

22 ulasan:

mizlan berkata...

wah!cayalah cikgu Fly..memang lumayan hasilnya..tabiiiik sprinnng!

eD's photography berkata...

wah cikgu...
hehehe..
sedap nie masak apa pon..
nyum2...
:)

Biszign berkata...

wahhhh sedap ditangkap (tangkap bende tu, ngan tangkap gambar ) enak di makan, lawa macro tuuu , iskkk cam sedap je... sms saya satu sifu uhuhuhuh

anntaj berkata...

salam..
tengok pun sudah freshhh...kalau mkn lagi freshhhhh...

ni kalau bakar dgn butter ni mesti best...
:)
salam khamis..

Fly berkata...

Mizlan : Thanks bro..kebetulan air cantik masa tu bro..

Fly berkata...

ed's photography : hehe mmg sodap bro, tapi nak dapat camni mmg payah, nasib je tu :)

Fly berkata...

Biszign : thanks for the comment bro.. klu berminat leh kita gi mancing sesama bro

Fly berkata...

Anntaj : fuhh anntaj mmg pandai bab2 resepi masakan nih.. :)

ez berkata...

bestnye tgk udang tu..memang fresh..kreatif angle la cikgu..cantekkkk...

dilaOHdila berkata...

aduh Pak
lumayan jugak nih. udangnya kok geddi mbangget sih. Bisa aja disalai. waduh enak mbangget!!

SHINING. TU YANG NAMPAK UDANG TU CUN GAMAKNYA. NICESHOOT!

(Terbayang2 DOC cat senyum sampai ke pipi (he he he) EEIN tengok jek!)

Fly berkata...

ez: thanks ez peminat udang jugak ye :)

Fly berkata...

Dila :Thanks for the comment, Selain masak rempah apalah agaknye masakan yang sesuai untuk masak udang galah ni yek..mesti Dilla pakar dalam bab ni kan.

et berkata...

wah3..bez nyer nmpk udang2 tu..^^

aleh berkata...

penganyir juga mamat nih...

akulensa berkata...

hangtangka sendri ke bro..cayalah..anto2 la kt teman sket yop..

DrSam berkata...

memang nampak fresh. Rasa udang yang fresh macam tu memang first class punye. Good catch bro. MEmang patut Catlina senyum manja pun :)

adiwarnatasya berkata...

Owahhh sedapnyerrrr...
Sungguh fresh nie...
Buat masak sambal merah ker,goreng tepung ker,masak tom yam ker perghhhh mmg sodap nie kan?:)

aku dan secalit warna berkata...

cikgu..chantekla pic cikgu..ajarla:)

Qaseh berkata...

hasil tangkapannya ..lumayan...mmglah leh wat wife tersenyumm...
hehhehe

hidungberantai berkata...

wah memang tersenyum lebar la kalu bawak balik hasil mcm ni...cantik la bro gambo...lapo udang la pulok hehe..

Dj Epoi berkata...

Salam Fly....

Nih memancing ker?
Menjala ker?

ker

MENGEBOM ? heheheeh
TERUJA Gua..coz dah lama tak turun KOLAM UDANG hehehehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

gilak r punye banyak........
AJ penah gak cube nasib p pancing udang...tp hampeh!3 jam kat sane...skit je dapta itu pu,kaut pakai tangan je...takder makne gune pancing...huhuhuhu

 
© free template