Khamis, 15 Oktober 2009

Golden Bubbles

.

.

18 ulasan:

aku dan secalit warna berkata...

huh...silau mata warna terang:p smart

hidungberantai berkata...

wah shilau mata memandang..ni buih dari air kopi ker hehe...cantik la bro...nak tiru arr lain kali hehe..

Dj Epoi berkata...

Uik..........pelik gambaw nih siut!

DrSam berkata...

ada air yang masih menitik lagi tu. seni betul. Air apa ni bro?

Fly berkata...

aku dan secalit warna : Thanks bro,

Fly berkata...

hidung berantai : thanks for the comment bro..

Fly berkata...

Dj Epoi : heh pelik yek bro..

Fly berkata...

Dr Sam : Thanks for the comment Doc, Tu sebenarnya air gula yang sedang mendidih semasa wife saya sedang masak puding karamel.

Dr.Dodon berkata...

wow abstrak bro.. nnice capture

anntaj berkata...

sedapnya puding karamel...:)

Fly berkata...

Dr Dodon : thanks for the comment bro..dgr cite dah sambar 1 wide angle yek :)

Fly berkata...

Anntaj : oo antaj ni antara penggemar puding karamel lah ye :).. jangan makan selalu kecing manis nanti hehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

Mantap....ape maksud gambau ni agaknyer ek....hmmmm????

akulensa berkata...

peh..air gula pn jd ye..hebat la idea lu bro..kagum..kagum..

Fly berkata...

AJ : :) thanks for the comment. apa ye maksudnye, mengikut persepsi masing2lah kot

Fly berkata...

aKU LENSA : Thanks bro..

n@m@n berkata...

wah..bila la nk boleh wat gmbr camni..hehe

burt berkata...

wah aku terlepas entry ni...aku pernah tgk ada sorang minah oversea wat cmni...mmg cun we nak kalau pki macro lens perghhh cara

 
© free template