Selasa, 13 Oktober 2009

Merenung Jauh.....

.

.

20 ulasan:

aku dan secalit warna berkata...

nice

hidungberantai berkata...

wah mmg merenung jauh la tgk gambo ni...cantik...

burt berkata...

composition yg menarik

Out Of Focus berkata...

Whoa.. Very niiiice....

Dr.Dodon berkata...

available light bro?.. lawa ni..

akulensa berkata...

jauh betul 2 renung..nice shoot..tema warna menarik..

Fly berkata...

aku dan secalit warna : thanks for the comment, gambar2 bro pun cantik2 gak

Fly berkata...

hidungberantai : thanks bro..merenung masa depan kot tu

Fly berkata...

burt : thanks bro

Fly berkata...

Dr Dodon: + editing tu bro..

Fly berkata...

aku lensa : thanks bro

Biszign berkata...

saya suka B&W ... lagi kalau itamnye pekat.. pastu details dia bercampur2 ngan Noise.. nice one bro..

Fly berkata...

Biszign : thanks for the comment, bro mmg seorang yang banyak ilmunya bila berbicara tentang seni :)

dilaOHdila berkata...

renungan yang jauh...
apa agaknya yang cuba dipikir kan tu erk Cikgu?

Fly berkata...

Dila Oh dila : dia tengah merenung Result peperiksaan PMR yang baru dia ambil tempoh hari hehe

Carol Guerra Hidalgo berkata...

Very nice you photography.

DrSam berkata...

siapakah gadis misteri itu cikgu Fly?

Marcos Martínez Cerceda berkata...

thx for your coment, your really amazing....

cicak berkata...

Suka betul gmbr ni.

kyungmee berkata...

very nice! A beautiful and thoughtful piece.

 
© free template