Rabu, 7 Oktober 2009

Geram sangat....

.

.

.
.
.

Sebenarnya gambar2 ni shot oleh my wife (catlina), E-ein pulak sekarang seakan faham ketika melihat lensa kamera bermain-main dihadapannya sambil tersenyum minta diambil gambar.

25 ulasan:

n@m@n berkata...

comeynya ;)

hidungberantai berkata...

comelnya bro..

Qaseh berkata...

alahai...tomeiii nanih...didit pipi die ni kang...bau tau..huhu

cerpelai berkata...

Gua ingat geram pasal apa laa tadi.. Rupanya gambaq E-ein ka? Memang geram pasai comei sangat..!! Gua booking dulu na? Nak buat menantu..

Fly berkata...

n@m@N : Thanks lawat sini bro..

Fly berkata...

hidung berantai : thanks for the comment :)

Fly berkata...

Qaseh : e-ein cakap sebelum gigit sila belikan abahnya sirap bandung gelas besar, roti john 14, dan asam boi 2 pinggan heheh

Fly berkata...

Cerpelai : no prob bro, apa2 hal gua kena tanya empunya diri dulu dan juga TOk Mar selaku bidan kampung E-ein hehee

Qaseh berkata...

elrr..apsal plak kena belikan abah dia plak....ni sapa yg sakit kena gigit ni....huhuuh

akulensa berkata...

ni confirm besar nnt kaki camera cm mak ayah dia..comey gilak bro!

Fly berkata...

Qaseh : Just kidding...:)

Fly berkata...

aku lensa : Thanks for the comment bro, harap2 klu besar nanti dia minat tang tembak2 gambar nih ok gak sebab keje dia menembak gambar2 mak ayah dia lak :)

eD love photographY berkata...

comel2...
hehehe..

ein da pandai bergaya eh...
seksi lak tu..
hahaha

Gogos berkata...

cayalah bro..seronok gua tengok anak lu..bro,lu tau tak..gua tgk anak lu kan..seolah2 mcm nak mintak adik la bro..hik hik hik hik

Fly berkata...

ed love photography : E-ein malu sambil menutup mukanya menggunakan bubur nasi..abis tumpah ishh2

Fly berkata...

Gogos : eh ye ke bro, lu mmg mempunyai tahap firasat yang amat tinggi bro hehe..apapun kena tanya CEO bahagian reproductive dulu iaitu mama E-ein hehehe

Dj Epoi berkata...

Salam Bro....

Kalau dekat harus Gua godek2 pipi mbam nyer hehehhehehe.

Nih yg igat nak proses lagik nih....

Nak carik baby Girl hehheheh

dilaOHdila berkata...

alahai comeynya eein.....

suka aa tengok eein bawah cadar tuh

uncle pet..!! berkata...

qaseh ckp ank ko chumil dowh cekgu..

burt berkata...

comel la fly try ar buat gambar soft sure lagi comey

Out Of Focus berkata...

She's getting cuter by the day...

Carol Guerra Hidalgo berkata...

gambar bagus, dan bayi

cicak berkata...

alah cute nya E-ein. dah biasa dgn camera :)

Ejump berkata...

geram sgt tgk pipi die!..

e-ein xde gigi lg..ehehe...comel je...

dan die pun dah mula memahami bila timing nak posing..hehehe...besh2...

kyungmee berkata...

I founf your blog through followers..what a lovely photblog you have..& sweet photos of the baby!! Nice work! I am looking forward to following your work:)

 
© free template