Isnin, 19 Oktober 2009

VICTIM

.
.
Photo asal.

17 ulasan:

akulensa berkata...

wooo.design utk ape ni bro?

Fly berkata...

Akulensa : thanks bro..kali ni design saje2 bro untuk tambah koleksi :)

eD love photographY berkata...

smart la bro...gambar asal besa je kan...sy pon tingin nak main design tp kalau bt out terus...hahaha

manlaksam berkata...

Assalamualaikum Fly,
Wow!....hebatlah....Pak Man tabik...molek-molek belaka gambar tuh. Pandai demo buat. Kalu boleh Pak Man pun nak belajar jugak lah. Susah ke nak buat tu?.

DrSam berkata...

memang kena dengan tema. Apa jadi dengan lembu tu?

Fly berkata...

eD lOVE : THANKS BRO, hentam je bro, yang penting minat, dapat paling asas dalam penggunaan software design dah memadai dan develop sedikit demi sedikit.

Fly berkata...

ManLaksam : thanks for the comment, saya sebenarnya banyak lagi yang perlu dipelajari PakMan..Klu nak berkongsi ilmu apa salahnya :)

Fly berkata...

Dr Sam : thanks for the comment Doc, itu sebenarnya kambing yang mati akibat keradangan paru-paru dan gambar ni sebenarnya wife saya yang ambik semasa dia wat post mortem kambing ni.

burt berkata...

perghhh kau bab2 picture manipulation mmg superbb...bila aku dapat berguru dgn kau fly hehehe

aleh berkata...

Peh gua ingat lu pasang banner black metal...nak juga join...
Sian bini kambing tu...sbb isap rokok ker..?
Otai design...memang superb...

Fly berkata...

Burt : Aiseyman Burt, gua bertatih lagi ni bro, gua rasa lu lagi hebat dari gua cuma lu belum nak kuarkan skill2 lu lagi ni :) kongsi2 ilmu no prob bro..

Fly berkata...

Aleh : jom join bro, gua wat group meet uncle kambing..lu jadi vokalis, konsepnya ialah takdak konsep hehehee..

imac berkata...

Hi Fly, another group of great photos, love the bubbles - great capture.

Fly berkata...

Imac : Hi mr Imac, thanks for the comment bro, and u have a great photoshot in ur blog.

adiwarnatasya berkata...

Alaa...
Adiwarna tak paham arr...
hehehhhh tp nak tahu gak:)...

Fly berkata...

Adiwarnatasya : sebenarnye cite disebalik gambar tu xdalah istimewa sangat, tu gambar kambing mati yang diserang penyakit keradangan paru2..Pasteurella Haemolytica tu yang dipahamkan kepada saya adalah nama penyakit yang menyebabkan kematian kambing tu. no 119 tu tag yang ditindik pada telinga kambing sebagai no pengenalan diri :)

adiwarnatasya berkata...

Fly,
TQVM bagi penerangan...
Barulah faham:)

 
© free template