Ahad, 11 Oktober 2009

colours of nature..

.
.

25 ulasan:

hidungberantai berkata...

cantik ar bro..
mmg colourfull la...

uncle pet..!! berkata...

cntik2..

cindrelela berkata...

mcamane ek amik gambo tue? ish ish tantik2

burt berkata...

lighting yg baikk bagus bro

eD love photographY berkata...

lawa bro..
hehehehe..

serius...

Gogos berkata...

wah bro!lu ni makin mengganas dalam edit mengedit gambar..ni menyebabkan gua nak menuntut ilmu ngan lu nie..kalau nak tuntut ilmu ngan lu ape pengeras nyer bro?lu jangan mintak yg pelik2 sudah la..
tak buat open house Ke??

cuit berkata...

Aku memang selalu jeles ngan orang yg boleh snap foto yg cantik2 nih.. klau aku aku yg mesti mcm 'abstrak' jdnya... anyway.. tabik la bro...

Fly berkata...

hidung berantai : thanks for the comment

Fly berkata...

Uncle Pet : thaks bro

Fly berkata...

cindrelela: :) editing tu sis bukn original gambar ..anyway thanks for the comment

Fly berkata...

Burt : thank u abang macho :)

Fly berkata...

ED : thank u sifu

Fly berkata...

Gogos : Open house tahun ni xdak bro, sebab hari tu dah bukak umah untuk marhaban :) xde pengeraslah bro, lagipun gua pun sentiasa dalam proses belajar, klu lu nak bagi pengeras gak, jet pejuang raptor f22 apa salah nye hehehe

Fly berkata...

Cuit : thanks bro, anyway klu bro leh amik gambar jadi abstrak, tu dah kira baguslah bro :)

DrSam berkata...

Salam bro. memang kena tema dengan subjek dan penampilan. cun.

Ejump berkata...

bokeh die... terbaik Bro...

Fly berkata...

Dr sam : thanks for the comment doc, harap2 doc bertambah sihat hendaknya :)

Fly berkata...

Ejump :thanks for the comment mr E-jump

Abiey69 berkata...

bestnyaaaa.. bila nak dapat SLR nih... teringin nak ambil foto cam ni

Fly berkata...

Abiey69 : InsyaAllah satu masa nanti ustaz pasti dapat miliki DSLR, lebih-lebih lagi ustaz mmg minat fotografi kan, rasanye hasil fotogarafi ustaz pasti lebih menarik. Terima kasih dengan komen anda itu..

burt berkata...

hahah siut fly...shhh tu rahsia di blog aku ahahah

Fly berkata...

burt : heheeh bro macho nih, malu-malulah pulok :) apapun lu mmg bab2 posing ni mmg bagi kat lu je

yginsaf4 berkata...

chantekkknyerr

Fly berkata...

Yang Insaf : thank for the comment bro

cicak berkata...

cantik kaler bro! suka sangat :)

 
© free template