Rabu, 21 Oktober 2009

Futsal

.

.

.

.







19 ulasan:

burt berkata...

main futsal pki kasut all star perghh susah nak tendang hehhe aku suka gambar wisel tu

Fly berkata...

Burt : Budak2 zaman skrg burt, x macam aku dulu2, nak pakai kasut mahal2 jgn mimpilah, apa yang mampu kasut jenama warrior dan penguin. :)

et berkata...

lawa seh yg part kasut itu..suke2..^^

Fly berkata...

et : thanks for the comment..

dilaOHdila berkata...

alangkah bestnya kalau dilla jugak boleh buat editing cam cikgu Fly ni kan:-)
ada class!good job!!

adiwarnatasya berkata...

Fly,
Adiwarna main futsal gak...
Kekadang team kami ada juga yg tak pakai kasut.
Sesaja suka suki nak berkaki ayam.

Nice laa pic2 yg diambil fly...
Suka:)

Munira Kirana berkata...

suke gmbar kasut tu....
hebat2 =)

hidungberantai berkata...

cantik n kemas la bro....editing yg mngancam gitu...dasat2..nnti leh ngajo sya lak hehe..

Fly berkata...

Munira Kirana : Thanks ..

Fly berkata...

Hidung berantai : no problem bro and thanks for the comment.

anntaj berkata...

saya tak pandai main futsal...
tapi pic lawa sungguh...
:ku terpesona:

Fly berkata...

Antaj : thanks antaj. :)

burt berkata...

hahaha teringat aku kasut penguin tak aku tak pernah beli pun...

eD love photographY berkata...

sy suka semua pic bro...hehehe...

xnak diframekan ke..smart dowh...

credit2

Uncle berkata...

Ni ada jampi ke ni? Semua gambar cantik.. Uncle tak pernah tahu yang kasut tu cantik! Heh3...Good shots. Very professionally taken!

ez berkata...

cekgu..cantikla pict2 tu.. i like it..

zafi berkata...

nice!

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
© free template