Jumaat, 16 Oktober 2009

Wisdom talk to the steel..

.

17 ulasan:

Out Of Focus berkata...

Logo baru nampak!! Hahaha!!!

Nice compo bro..

DrSam berkata...

berapi besi tu :)

Adiwarnatasya berkata...

Salam Persahabatan:)

akulensa berkata...

ye la..logo baru 2..haha..cube gtau kt aku besi ape 2?

aku dan secalit warna berkata...

waa..smart2!fly hehe mane dtng name tu? emm kalau ada shadow lagi smart rasenye belakang tulisan tu takpujn burnkan sikit:p..ap pun memang style!!

burt berkata...

nice compo n bokeh bro... ni cam besi cabut gigi jer hehhe

hidungberantai berkata...

wah manyak shanteeek wooo hehe...besi karat pun leh jadi cantik mmg dasat la..compo yg sempoi tp kemas n sedap mata mmandang...

eD love photographY berkata...

bro...xtau nak komen ape la..artwork bro memang best la....sejuk je mata..hehehe.....

Fly berkata...

out of focus : logo yang sentiasa bertukar2 bro..heheh ikut musim

Fly berkata...

Dr sam : thanks for the comment

Fly berkata...

Adiwarnatasya : salam persahabatan kembali, thanks singgah sini ye :)

Fly berkata...

Aku lensa : itu sebenarnye hasil kerja pelajar rekacipta sekolah aku bro..penyepit apa ntah tu..kebetulan masa aku rberada di studio rekacipta aku snap sekeping dua hasil2 pelajar ni.

Fly berkata...

Aku dan secalit warna : thanks for the comment.

Fly berkata...

Burt : thanks for the comment bro, hehe cabut gigi boye pun leh bro..

Fly berkata...

Hidung berantai : thanks for the comment, bro pun apa kurangnya, gambar bro pun dasyat2 gak :)

Fly berkata...

Ed Love photography : thaks sahabat..

Fly berkata...

Ed Love photography : thaks sahabat..

 
© free template