Isnin, 20 Julai 2009

Wajah seribu erti..

.
.
.
.
.

.

.

15 ulasan:

Out Of Focus berkata...

Ahh... Black and white photos.. Just what I am doing now.. Hehe!!

Bole tahan juga eh fly your processing ni..

LotsOfLove-Pearls berkata...

gambar2 bercerita dn menceritakan..

eD love photographY berkata...

smart la gambar2 nie..nampak oldskol...bila la sy nak dapat gambar macam anda bro fly..huhu...

Fly berkata...

Out OF Focus : Thank u bro...bro lg hebat :)

Fly berkata...

Lotsoflove: thanks kerana singgah sini ye

Fly berkata...

Ed love Photography : Thanks bro, anyway saya pun tak dapat menembak gambar seperti saudara..:)

Qaseh berkata...

cantik lah gambar..
for yr info...office akk kat depan Menara tu..:P

Gogos berkata...

salam bro..wah lama betul tak tanye kaba lu..ape kaba skrng??ape ek gua tny lu..lu sihat ke bro..anak amacam??tu jela buat masa nie..insyallah 1 ogos nie gua turun ayer itam..boleh singgah rumah lu bro..makan mee jawa..ahak ahak ahak...

Fly berkata...

Qaseh : kalau tau hari tu singgah opis, leh Qaseh belanja kitaorang heheh

Fly berkata...

Gogos : peh lama sungguh x dengau berita lu bro, mana pegi? betapa ke?
gua alhamdulilah sihat walafiat. plan nak gi air itam tu nampak cam best je, jgn lupa kalau dah sampai alo2 gua yek

muein berkata...

cntik black n white bro..mmg ngam la

DrSam berkata...

untung bro. Model budak-budak sekolah memang hensem dan cun semua.

Dhani berkata...

Salam bro, wahhh black and white! I like B&W hehe! Really like ur shots. well done on the post-processing. Di sebalik gambar, ada penceritaan. You captured some good moments. syabas.

The Tea Drinker berkata...

gambar comei seperti biasa.

weh.. uncle atas tu tengah kira nombor ekor ka.

Qaseh berkata...

bleyy..belanjer cendol...
heheh

 
© free template