Sabtu, 4 April 2009

Pemilihan Pemain Kriket Daerah

Pemilihan pemain kriket telah dijalankan pada 2 April (Khamis) bertempat di SMSains Johor Kluang. Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar dan sempurna. Pemilihan dibuat berdasarkan kecekapan/pengetahuan pemain dalam apa sahaja teknik dan undang-undang yang berkaitan permainan kriket ini. Terima kasih kepada Pengerusi kriket daerah Ustaz Zakaria dan timbalannya Cikgu Aziz dan Cikgu Yus yang menjadi perancang,panel pemilih,penggerak bagi sukan Kriket daerah Kluang, Juga makanan yang disediakan sungguh sedap dan menyelerakan .
.




























22 ulasan:

joegrimjow berkata...

lawa gambo
ish2
jeles ni

Fly berkata...

thanks JOe..Apa nak dijeleskan, ko pun apa kurangnya :)

Jitegha berkata...

uik..... ade gak skolah minat main kriket... ingatkan org india jer yang main...org melayu pun main gak ek.... wa syabas!!!

Out Of Focus berkata...

Looks like fun man. Have a great weekend..

Fly berkata...

jitegha : thanks bro.Permainan Kriket ni, jarang2 kita lihat sebab iannya bukan sukan permainan teras bro, so dalam daerah Kluang ni hanya 2-3 buah sekolah je yang terlibat.

Fly berkata...

Out Of Focus : Thanks bro, Sila tunjuk ajarku sifu :)

Dj Epoi berkata...

Oh.....macam tuh!!!!

Baru Gua tau..!!!
Sekolah Lu terpilih ar?

Lu tangkap gambow apa ponk Lawa beb!!!

Sempoi!!

Fly berkata...

DJ Epoi :thanks bro..

Kat Malaysia ni permainan kriket tidak berapa popular kerana telah di monopoli oleh sukan2 yang lain,Tetapi sebenarnya ramai2 orang kita yang berbakat dalam sukn ni tetapi bakat terkubur begitu shj.

Binjaie berkata...

Camna ko buat bola tu terapung ha?
Binjaie, Always a fan..

skatype berkata...

salam bro..
mkin gmpak tmbkan kamoo..
jeles la..
ajr ku sifu..

Fly berkata...

Binjaie : Thanks bro, bola terapung tu main tembak je bro, kebetulan je tu bro. Teknik hentaman sembrono je

Fly berkata...

skaytpe : salam sahabat, thanks dengan komen itu, bro aku malulah nak ajar orang yang memang dah ada talent mcm ko, Shot2 yang ko tembak semakin hari semakin dasyat ah bro..

andaq berkata...

salam bro..
cantek la pic2 yg bro snap..
mnonjolkan smgt budak2 skolah tu..
:)

Fly berkata...

andaq : Thanks bro, bebudak tu memang suka bergambar, pantang nampak kamera berposing mcm pro je heh

Chekgu BaniHassim berkata...

good luck semua!

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim: Thanks bro..

D'Rimba berkata...

Pilih pilih juga jangan sampai anak bangsa membuka auratnya sudah

Fly berkata...

D'Rimba : ?????????

Dalam kriket mana ada buka aurat. ish ish

edenphotographer berkata...

DRimba-Anda seorang berbakat tapi biarlah dicurahkan menerusi penulisan bukan kritikan semata-mata.Memang betul aurat hendaklah dijaga tetapi biarlah hendak ditegur kena pada tempatnya.Kalau sudah tahu sukan kriket itu kaedah pemakaiannya menutup aurat janganlan sengaja menegur sembrono sebab teguran anda itu lebih bermakna buat mereka yang lebih memerlukannya.Fikir-fikirkanlah

edenphotographer berkata...

anyway nice shots fly.good angle.maybe can hang out sometimes for photo shot

FARIE berkata...

bdk kt pic no.12 cam kiut jer..
kim slm.. huhu..

btw, pic cantek.. sharp!

muhammad nazzem berkata...

wahhh....gambo aku pon ade...bangge siot ingatkan ade gambar c.ronaldo jerk...gambar aku pon ade kat pic no.3 (baju hitam)& pic no.6 (baju hitam gak)tahnk ar....

 
© free template