Isnin, 13 April 2009

E-ein's Cousins (Amir And Alif)

Mereka berdua adalah sepupu kepada E-ein, Gambar-gambar di bawah aku shoot lebih kurang sehari sebelum E-ein dilahirkan. Tetapi mereka berdua terpaksa balik (Pulau Pinang) sehari sebelum E-ein dilahirkan kerana sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.
.














39 ulasan:

Dj Epoi berkata...

Salam.........Jom redah blog Gua ada OLE-Ole dari Bandung.....mana tau ada rezki Lu & kawan2 dari BLOG nih

Fly berkata...

D epoi insyaAllah bro :)

andaq berkata...

salam bro.
suke tgk 2nd pic tu..
comey je termasuk kucing tu..
hehe

Fly berkata...

andaq- kucing tu merajuk skrg sebab tuan dia dah ada e-ein hehe

amirul berkata...

Salam Fly,
Wah! Gebu tul kucing tuh... geramnya aku! hehehe... Nice pic...

skatype berkata...

salam bro...
best la..
picca yg nmber 2 2 gmpak..
nice giler la.
stju sgt ngn cik andaq.
kamoo mmg bjak bro..
otai da nie..
perfect..

edenphotographer berkata...

salam fly pe cerita kriket hari tue?erm anyway ni email saya in case persoalan saya tempoh hari agak panjang jawapannya.easacat_c@yahoo.com

DrSam berkata...

sharp betul sampaikan bulu kucing pun nampak terang lagi tersuluh :)

Gogos berkata...

salam bro..lama tul gua tak masuk blog lu..gua pun agak sibuk sikit..ye la,aritu kan pilihanraya..so,baru selesai..gua pun tak sempat nak tambah bende2 baru kat blog gua..wah!lu main kriket ek??macam ni gua nak ajak student lu main ngan team gua..boleh??tapi,team gua pandai 'rondes' je..kira boleah la ek..amacam ngan team kriket lu..jadi champion tak??ok bro..anyway,anak lu memang cute..bila kita nak berbesan..ahak ahak ahak..

Fly berkata...

amirul : thanks amirul, :)

Fly berkata...

skaytpe: salam sahabat, terima kasih dengan komen anda itu,

kamu ni kalau bab memuji memang x dapat dinafikan kepakarannye.. anyway banyak lagi bro yang aku perlu belajar.

Fly berkata...

eden photographer : salam bro, InsyaAllah nanti saya jawab tentang persoalan anda itu ye, anda seorang yang berbakat bro, teruskan dalam menghasilkan photo yang menarik

Fly berkata...

Dr sam : thanks dengan komen anda itu, Oni nama gelaran kucing itu, kalau orang yang minat kucing pasti akan geram dan memicit2 badan oni, :)

Fly berkata...

Gogos : peh sibuk tul lu ye bro, biasalah orang bekerja mestilah sentiasa sibuk apatah lagi pak polisi seperti lu. Gua respect kat pak polisi seperti lu bro.

Kriket dapat tempat keempat dari 11daerah bro, camne nak lawan pasukan lu yang hebat itu :)

dilaOHdila berkata...

salam....
rhumah cikgu fly sentiasa meriah apatah lagi dgn kehadiran si little eein...comeynya

Kontrasi calor yang sungguh menawan.
sedap mata memandang:-)
Kim salam kat dok momma erk

Fly berkata...

dilla : Thanks Dilla, Momma e-ein masa ni tgh tido bersama e-ein hehe.

Syukur Alhamdulilah dengan kehadiran Si kecik ni kami dapat rasa suasana kasih sayang yang semakin akrab.

ez berkata...

salam..
salam kenal cikgu fly..
dulu kat uitm melaka ye..amik AD ye..batch sape ye..heheh..sy junior cikgu..heheh..jumpe ngan abg senior..cikgu,nice angle photo tu..

Fly berkata...

EZ : salam perkenalan ez, thanks jenguk blog saya ye, saya AD generasi ke7, 1997-2001. X sangka dapat jumpa junior dalam dunia blog ni yek,

Semoga Ez berjaya di dalam apa jua lapangan yang diceburi...

Tukang cerita berkata...

Wahhhhhhh....
gambar Ultraamir ngan ultalif pun ada kat sini ek...
Ultramama ngan ultra ayah mana?
pi lawan raksasa ker cikgu...

:P

ez berkata...

cikgu fly..
terima kasih cikgu..heehe..moga cikgu pon berjaya dlm ape jua bidang yg diceburi..

sy batch 1999-2003...heheh..yeah..yeah jumpe senior..cikgu kat opis sy ramai bdk AD melaka..byk super duper senior kat sini..heheh..

cikgu,batch abg baharom pkpim or batch abg khairulizam selamat?heheh

Fly berkata...

tukang cerita : thanks dengan komen ustazah itu ye. gambar bebudak tu saya ambik sehari sebelum e-ein dilahirkan.

Gambar Ultarayah dan Ultramama coming soon insyaAllah

Fly berkata...

ez : thanks dengan komen itu ye, memang x sangka dapat jumpa ngan budak AD melaka. Terimbau kembali kenangan lama hehe.

Anyway saya batch Baharom, hehe skrg Baharom pun dah jadi cikgu gak. Agak2nye ada ke batch saya yang keje satu opis ngan awk yek?

ez berkata...

cikgu fly.
abg baharom jadi cikgu ye..kenal benau dia tu..dulu 1 pkpim ngan dia..heheh..tp dia x cam sy kot..batch cikgu xde kat opis sy..tp junior n senior adala...bdk uitm melaka ada 7 org kat sini..heheh..salah sorang abg udeng (xsilap sy dia generasi yg awal2)..abg khairul..abg khairul ni masa final year dia ada kuau metro coz wat animation boboy..
emm..tula cikgu teringat gak sy kat bas pat hup,cucur udang alor gajah n nasi ayam nadia..
aritu msuk uitm saje jejln..everythings da lain..byk yg berubah..dang anum da jdi hostel palapes..dulu dok dang anum dpan bilik kak nora,kak fara n kak epi..heheh..

Fly berkata...

ez: yup baharom dah jadi cikgu.. Udeng dan khairul tu generasi awal2. saya ingat nama tu tapi rupa dah macam lupa lak :) maklumlah lama sangat x jumpa. wah ramai ye batch melaka, mesti meriah. saya semenjak kuar uitm 2001 sampai sekarang x pernah lawat uitm lendu tu, niat ada nak gi tapi x kesampaian :)

oo dok dang anum, berdepan lah ngan blog saya (Gemilang). Nama-nama akak2 yang awak sebut tu semua member baik saya dan semuanya dah jadi cikgu gak, ish2 abis dak AD batch saya rasanya separuh dah jadi cikgu. satu lagi wat pengetahuan awak AP mengajar satu sekolah dengan saya, anak dah nak masuk dua hehe.

tetiba je rasa ngidam nasi ayam nadia.

Mogen Ali Rico berkata...

besar gilerr kucing..kucing ke unta niee..miahahha..

anyway nice shot bro

Fly berkata...

mogen :
salam sahabat, agaknye tgk unta kt sana macam tgk lembu dan kambing kat sini kot hehe.

bro jangan lupa tembak gambar bro yang sedang menunggang unta..E-ein nak tengok :)

ez berkata...

cikgu fly..kem salam kak epi..hehhe..wah bestnye jdi cikgu..minat gak jadi cikgu..cume rejeki xde..
memang meriah kat sini coz dpt jumpe senior n junior kalo dulu xberani tego skrg da berani tego da kat opis..heheh..udeng jadi designer jab. penerangan kat johor..

Led berkata...

salam,

baharom, ingat aku lagi, Led?Geng Yuyu,Fahmy and Siong?

Bebudak DBS?

lama tak dgr khabar yer..

Led berkata...

ko main kriket sejak bila,bro?

minat gak kriket ni time skola dulu.

CJ berkata...

e-ein, ayah awk dh pernah mandi cebokkan awk tak. hehehe

salam sahabat. makin meriah skrg eh. tgk baby nih, rindu bau minyak telon. haha..

Fly berkata...

Led : salam led aku bukan baharom, aku fly dok satu bilik ngan mikel kat blog (G), baharom tu budak blog (F). aku kenal sangat ngan yuyu, siong, fahmy. ko pun aku ingat tapi nama dah lupa lah bro.

Anyway thanks lawat blog aku ye. change link yek..

Fly berkata...

CJ: tgk tangan lah bro, heheh
walau kadang2 tu menggigil lagi tangan ni namun ku tetap gagahkan jua cebok dan mandikan E-ein heh

Chekgu BaniHassim berkata...

besarnye kucing tu..
rase nk picit2 j badannye yg gumuk tu...

Binjaie berkata...

takkan pakai curve aje?

Gogos berkata...

assalamualaikum..lama tak update blog..sibuk jaga e-ein ek..amacam perasaan lu setelah beberapa bulan ni bergelar ayah??hope lu akan menjadi ayah baik..

Fly berkata...

GOGOS : gua skrg ni busy ngan keje2sekolah yang x abis2 nih naik pening pale nak menembak gambar pun x sompek hehe.. Thanks dengan doa itu bro

Lily.Lulu berkata...

salam ..
nice pic !!

tapi geram sangat tengok kucing tu
:D

arsaili berkata...

salam...cute la budak2 nih...apa kabar bro?

Gogos berkata...

salam bro..cuti2 nie watpe je..gua rase lu mesti main ngan e-ein kan..ok bro,selamat bercuti..

 
© free template