Sabtu, 2 Mei 2009

Perkhemahan Unit Beruniform 2009

Lama sungguh aku tak update blog ni, disebabkan aku sekarang berulang alik dari umah parent aku so jaranglah aku dapat update dan jengah2 blog kawan2 semua. Wife aku sekarang berpantang di rumah parent aku, hari ni dapat update coz aku jenguk2 umah aku dapatlah online sekejap ni.

Gambar-gambar di bawah ni program perkhemahan unit beruniform sekolah aku yang telah dijalankan baru2 ini.
.









Beruk yang datang tiba-tiba memporak-perandakan keadaan.. kain telekung pun nak dikebasnya.























18 ulasan:

Binjaie berkata...

Salam sahabat, ziarah, seperti biasa nice photo.

'Lapor segera perubahan kesihatan dialami pelajar'

PUTRAJAYA: Semua guru diarah melaporkan segera sebarang perubahan kesihatan yang dikesan pada pelajar bagi mengelak sebarang penularan wabak selesema babi.

Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Noor Rezan Bapoo Hashim, berkata guru tidak sepatutnya mengambil ringan perkara itu dan perlu membawa segera pelajar yang batuk atau selesema berjumpa doktor atau memaklumkan kepada ibu bapa mereka.

Dj Epoi berkata...

Salam....Fly...

Gua sendiri ponk dah lama tak berkesempatan untuk menziarah blog kawan2 semua....

Ketika ini ponk Gua masih berada Di Hospital.....Doakan untuk Gua Bro....

Semua gambar Lu...tak yah Gua nak komen menda2 lagi...SEMESTINYA sempoi dan ada Mesej dan meaning disebalik gambar......

Sempoi!!!

Kat ner tuh ar? Jernih Gila ayoornya!!!

Chekgu BaniHassim berkata...

budak2, inila yg dorg seronok pon...
lagi2 dpt outing ramai2 ngn kawan2...
lagila seronok...

dilaOHdila berkata...

sejak dari dulu saya memang suka keszinambungan warna yang cikgu fly shhot pada kamera dia....
shuntek...sharp
yang pasti tone kalor ini menghidupkan gamnar ni cikgu

CJ berkata...

salam sahabat.

sihat je ye bro. kem2 bdk2 gini mmg seronok. yg kurang seronoknya kita sbb terpaksa berkorban masa dn keluarga. tapi kita gagahi jua demi anak2 bangsa kita kan. :)

ez berkata...

cikgu fly..
cantik la pict2 yg cikgu amik..
nice angle..lighting pon ok..heheh

Fly berkata...

Binjaie : salam sahabat

Thanks dengan komen anda itu ye :)
Menakutkan sungguh wabak selsema babi tu ye, Moga2 kita di Malaysia ni terhindar dari wabak selsema tu.

Fly berkata...

DJ epoi : Bro thanks dengan komen anda itu, Gua doakan lu cepat sembuh bro, Kuatkan semangat dan jangan malas makan ubat.

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : Thanks bro.. memang seronok sangat bebudak tu, lebih -lebih lagi bila jumpa air heh

Fly berkata...

DILLA : Thanks Dilla...

Fly berkata...

CJ : Thanks bro Alhamdulilah aku sihat je,

Yup Aku setuju 100%n pendapat ko tu, tapi demi memenuhi tanggungjawab untuk anak bangsa semua guru di dunia ni akan lakukan perkara yang sama.

Fly berkata...

ez: thanks EZ..

cerpelai berkata...

Salam bro.. Lama tak jenguk sohabat kat sini..

Tu diaaa.. Makin sharp laa teknik bro.. Tahniah..

Fly berkata...

Cerpelai : thanks dengan komen itu bro.

andaq berkata...

wah..
sgt cantek pic2 bro..
:)

Halezza Ibrahim berkata...

Cantiknya gambar..........kagum....

Fly berkata...

ANDAQ : THANKS BRO..JOM NGETEH HEH

Fly berkata...

Haleeza Ibrahim : thanks alot Haleeza, tetap rasa banyak yang perlu dipelajari, minta tunjuk ajar

 
© free template