Khamis, 28 Mei 2009

wArNiNg...

Bila aku x dapat menembak gambo.....

18 ulasan:

amirul berkata...

Salam Bro,
Pakai le pistol real... Baru Gempak! keh3x...

Daddy Cool berkata...

Beng! Beng! Shoot the brain,you might get something!

AiE bAhRi berkata...

Pergh..
cuak ni kalau dapat cikgu nk tembak cam ni..

Fly berkata...

Amirul : Haah guna shotgun best gak kan hehe

Fly berkata...

Daddy Cool: ganaz2 mung nih :)

Fly berkata...

Aie Bahri : Ni salah satu latihan, latihan menembak untuk kadet polis nanti har2

Na Shari berkata...

Uish...klasiknya gambar...taun biler tuh?

Na Shari berkata...

Uish...klasiknya gambar...taun biler tuh?

Fly berkata...

Na Shari : X lama bro, beberapa minggu yang lepas :)

ez berkata...

ampun..cikgu jgn tembak sy..nanti sy siapkan kerja sekolah..hehhe

Fly berkata...

ez : Jangan takut, x siap keje tembak guna getah gelang jek heheh

Chekgu BaniHassim berkata...

ye ke tak dapat menembak??
ye ke nih??
puan cat kan dah abis pantang...
hehehe...
:P

MDFarid berkata...

Salam,

Saya baru pertama kali ke sini. Teruja tengok gambarnya yang cantik. Guna teknik apakah? boleh belajar? :)

Jemput ke blog saya.
http://www.faridrashidi.com/

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : uishhh ko ni bro tu kan rahsia laki bini, maksud x dapat menembak tu ialah shooting picture bro..

Fly berkata...

Md Farid : thanks jengah sini bro,

teknik biasa2 je bro photoshop + HDR.

Chekgu BaniHassim berkata...

huhu...
itu namenye rahsia dalam kelambu...huhu

~ujicham~ berkata...

cantik cantik... cantik dlm ganazzz.

rockmetaller berkata...

hehe,,,suke la gmbr nie...

 
© free template