Isnin, 25 Mei 2009

EDIT-EDIT with HDR effect...





23 ulasan:

Ejump berkata...

wow...smartnye!!!
mr sg fly!!
bile mahu mengambil ejam sbg anak murid??!!

sifukk!!
seruis nie..uhurk3!!

Chekgu BaniHassim berkata...

spt biase...
superb!

Fly berkata...

Ejump : Hehe ejump ni, x layak lagilah nak ajau orang bab fotografi, Ejump pun dasyat gak. Anyway thanks

Fly berkata...

Chekgu Bani Hashim : Thanks bro..have anice day

DrSam berkata...

Menawan....teknik HDR ni memang sangat asing sekali bagi saya. Kena cari guru ni.

Ejump berkata...

erkk!!~ aduss... saya budak baru belajar...
dlsr pun xde lg...
baru masuk foundation of potography...

btw, mr fly dan dlm golongan "pro"...
leh ajar yang amature mcm ejam nie...

Fly berkata...

Dr Sam : Thanks Doc.. saya budak baru bertatih ni..

Fly berkata...

E-JUmp : Berkat semangat Ejump InsyaAllah Ejump akan jadi the best among the best... :)

arsaili berkata...

salam bro...cantek la..HDR ni stand for what yer?

Mogen Ali Rico berkata...

bravo bravo..korang nie mmg best..

Biszign berkata...

HDR yang best! sungguh detail =)

Fly berkata...

Arsaili : Thanks bro, HDR stand for (High Dynamic Range)

Qaseh Qasturi berkata...

wahhh cantiklah gambar....
sangat bagus....

semoga semua perkaran yg diusahakan berjalan dengan lancar....

Fly berkata...

Mogen Ali : Thanks bro, Gua pun x sabar nak tgk tembakan2 yang sememangnya superb dari lu :)

Fly berkata...

Biszign : thanks bro, bro pun apa kurangnya, Anyway selamat ke jinjang pelamin bro, pang pang kopang, kopang kopang...

Fly berkata...

Qaseh Qasturi : thanks ya,
harap x terlewat untuk ucapkan anniversary ye, semoga berbahagia kamu sekeluarga hingga ke akhir hayat dan dirahmati Allah sentiasa aminnn..

FARIE berkata...

awesome!!
ajar kn farie.. hehe..

Fly berkata...

Farie : Thanks farie, malu ah nak ajar orang coz saya pun belum habis belajar lg ni :)

ez berkata...

wah..cantikla cikgu fly..
sy xpandai lg guna HDR..byk lagi kene blajo..
tahniah cikgu..

Fly berkata...

Ez : Thanks ez, saya pun sedang mendalami lagi ni.. :)

dilaOHdila berkata...

salam cikgu fly
wah HDR jaddi chun melecun semuanya
menarek lah pulak
nak buat tak reti nih(Hehehehehheh)

** Cikgu tima kasih banyak kerana selalu beri sokongan
tq atas TIPS yang ada

Fly berkata...

Dilla : Thanks Dilla,

Terima kasih gak kat Dilla yang selalu beri komen positif dan membina pada setiap entry saya.

Biszign berkata...

fly : hoohhoho, saya tersangat kurang lagi bro.. hohoho yeah! pang pang kopang kopang... =)

 
© free template