Ahad, 31 Mei 2009

My Little sweet pumpkin..













24 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

waaa....
geram aku tgk pipi e-ein...
semangat ek anak ko..
pandai fly ngan cat jage...
u go girl...cepat2 besar...oke?

nueeunlimited berkata...

alolo...tomeinye e-ein. rambut tu x bleh thn. lebat giler. hehe..tembamnye pipi. rsa nk geget2...
slmt mmbesar mnjadi ank yg solehah...

Fly berkata...

chegu BAni Hashim : Thanks bro

Fly berkata...

Nueeunlimited : Thanks ye dengan doa anda itu aminnnn...

AiE bAhRi berkata...

tomeinya e-ein..rasa nk cubit je pipi tu..

Fly berkata...

Aie Bahri : memang geram bro...aku hari2 gigit bila jumpa

Treasure with our own choices--->ME! berkata...

Tembamnye anak ko...mmg mcm pumpkin.. bulat!! rmbut lebat giler plak tu.. feel ada baby mmg best!.. :bgrin:

by:nett

Fly berkata...

Nett : Thanks sohabat, memang best tersangat2 best feel bila ada baby ni, x terucap dek kata2 ni. ilang penat bali keje bila tengok dak tembam nih :)

Mogen Ali Rico berkata...

lebatnyer rambut!!!!!!!!!!!!

Fly berkata...

Mogen : E-ein cakap, nak suruh uncle mogen style rambut dia hehe

Tukang cerita berkata...

Comei...comei...tp, banyak ikut muka cikgu lah....
:)

~Selamat bercoti ckgu!!!

Fly berkata...

Tukang cerita : Hehe thanks ye ustazah (sambil kelip2 mata)

ez berkata...

comelnye..rase mcm nak cium2 aje..hehhe

Fly berkata...

Ez : Pipi dia tembam tu memang selalu kena kiss...

eiza in the house.. berkata...

e-ein..acik eiza nak pinjam pp leh..dh sama babam ngan pp acik eiza dah nie..hehe

Fly berkata...

eiza in the house : E-ein boleh jadi kawan lah ngan cik eiza ni yek :)

cerpelai berkata...

Makaih..
Lebatnya rambut..!!
Pakai syampu Pantene ke ni bro?..
Kehkehkeh..

Nampak dek bini gua ni alamat tahan geram je laa.. Pipi gebu camtu teringat kat anak gua masa kecik-kecik..

anntaj berkata...

comelnya baby ni...muakssshhhhh nak kiss!!!
tembam...

Fly berkata...

cerpelai : genetik rambut terlebih sikitlah bro hehe, yup bro orang pompuan mmg geram tgk baby tembam2 ni.

Fly berkata...

Antaj : Thanks Antaj, E-ein kim salam hehe

dilaOHdila berkata...

comeynya eein ni]PIPI mak aih tembamnyaaaaaaaaaaaaaa doc cat
gerem aaaa cik wei eein

Fly berkata...

Dilla : :)

FARIE berkata...

geram nyer tgk baby..chumel..
nk tggu dpt baby sndri lg 8 9 thn la..
adoi~ x sabar nyer..

Dj Epoi berkata...

Ish...Ishhh...Ishhhhhhhhhhhh

Nih yang buat Gua geram nih ...bila tgk gibik2 pompuan yang comel macam e - ein nih!!!!

Nak kena proses semula nih hehehhehehehehehehehe.....

Dj Epoi
( Senyum Kambing weihhhh....)

 
© free template