Isnin, 1 Jun 2009

Bila E-ein bertudung...







P/S : Solekan E-ein di atas ditaja oleh software Photoshop, bukan solekan sebenar..

44 ulasan:

umie@kakyong berkata...

Salam Fly..
comeynya E-ein... kejap je dah beso... harap dia akan jadi anak yg patuh kepada ibu bapa...

Fly berkata...

Umie@ Kakyong : Terima kasih dengan doa itu ye.. :)

AiE bAhRi berkata...

Comelnya e-ein..siapa pakaikan e-ein make up tu..harap e-ein akan jadi anak yang solehah bila dh besar nanti ye

yusmy berkata...

comeinye e-ein pki tudung...mudah2an akan jd anak yg solehah...amin

cicak berkata...

kiutnyaaaaaaaaa... Sy pun berdoa semoga E-ein jadi anak yg patuh dan solehah.

amirul berkata...

Salam Fly,
Nampak gayanya... Ein dah mula jadi model bapaknya... keh3x... apepun... cute... semoga baby Ein sihat dan cepat membesar...

Fly berkata...

Aie BAhri : Thanks Aie...

Fly berkata...

Yusmy : Thanks kakyus, begitu juga untuk anak2 kakyus

Fly berkata...

Cicak : Moga2 doa anda itu dimakbulkan Allah

Fly berkata...

Amirul : begitu lah nampaknye yang terjadi pada e-ein sekarang hehe..

Out Of Focus berkata...

CUtest thing I ever saw... Hehe!!

Fly berkata...

OUT OF FOCUS : Thanks bro..Anda juga memiliki anak yang cukup comel dan menawan :)

Abiey69 berkata...

alahai cutenya....
pasti ceria hidup makbapanya...
didiklah dia agar menjadi muslimah sejati

Fly berkata...

Abiey 69 : Thanks sahabat. aminnnnnn

ez berkata...

comelnya e-ein..siap make up lg tu...heheh

cool style graphics berkata...

alo... tomay nyew e-ein...

lili11 berkata...

Eeeiii .. comelnyer. Comelnyer. Comelnyer ... Eh ada perkataan lain ker?

Qaseh Qasturi berkata...

alahii...tomei nanih...
di make up lagik tu...
tecit2 jadi model tudung...
macam2 papa yek....

arsaili berkata...

salam..ala comeinya e ein.....ahahaha

Fly berkata...

ez : Konon2 make up je tu

Fly berkata...

cool style graphic : Thanks dengan komen anda itu.

Fly berkata...

Lily 11 : Cukuplah tu, nanti kembang lak idung si E-ein tu :)

Fly berkata...

Qaseh Qasturi : Hehe..dah besar nanti dia solekan mama dia lak,

Fly berkata...

Arsaili : Hi sahabat, thanks ye lawat sini..have anice day

Lily.Lulu berkata...

cute sungguh
gebuh pp eein
:)

Fly berkata...

Lily Lulu : Thanks Lili..E-ein tembam di pipi , abah dia tembam di perut hehehe

~ujicham~ berkata...

cikgu fly.. ayunya anak dara cikgu. bekenan nk buat menantu :P

Fly berkata...

Uji Cham : boleh2 sila hantarkan profile baby u ye hehe, just kidding ang hepi always

the life of cikgu sue berkata...

Eeee
cutenya.

d h a n i berkata...

Salam, thanks for dropping by bro, im fine, hope bro pn sihat disamping keluarga yg tersayang :) cutee ler baby~ comel sungguh :-D

Fly berkata...

Cikgu sue : thanks inggah sini ye cikgu

Fly berkata...

Dhani : thanks bro Dhani dengan doa bro tu moga dimakbulkan aminnn.

Dj Epoi berkata...

Salam...
Siut!!!!!! Jew Lu nih Fly..hehehehe


Cantik wowwwwww!!!!
Boleh buat menantu nih oi!!! hehehe
Besau nanti lagi cantik!!! Beb!!!

Sejuk Hati Gua ..tgk dia pakai Tudung!!!!!

reen berkata...

salam..
alahai...cutenya dia!!!!
sape yg make upkn tu...
sy suka ngn baby girl...mklumlah dh lama x de baby ni..lum ad rezeki lg...klu rindu..blik kg la...lpas rndu kt ank buah...huhuhu...
smoga baby e-ein mnjadi ank solehah..harap fly&wife didik la dia ngn smpurna..

Fly berkata...

DJ Epoi : Saje gurau2 dengan lu heheh

Menantu? leh saje antar borang bro

Fly berkata...

Reen : Thanks singgah sini, Saya doakan kamu berdua cepat peroleh cahaya mata baby girl, banyakkan berdoa,

Tang makeup tu, TOuch up by Photoshop je heehhe, kalau betul2 takut rosak muka dia yang bam2 tu

Chekgu BaniHassim berkata...

alolooor...
gerraaammm aku tgk pipi dier yg chubby tu...
gerraam....
ishh...
nk picit2 je...sampai merah...
huhu

Fly berkata...

Chekgu Bani Hashim = :)E-ein ckp dia nak duit raye untuk tahun 2009-2010 hehe

DrSam berkata...

alahai...comelnya si Ein dan cepat betul dia besar. Cepat betul masa berlalu ye.

Fly berkata...

Dr Sam : Yup Dr pejam celik dah hampir 3 bulan E-ein tu rasa kejap je...

kuizikel berkata...

pergh pakai eye shadow warna pelangi tu............ tak tahan! :)

Ejump berkata...

comey...n lawa gambar...mcm jill grennberg..suke tangkap raut wajah owg...

░♥si lampu neon♥░ berkata...

sumpah ingat solekan real hahahah terror ah mai make up potoshop

MaDihays{Ida} berkata...

comelnyeeee!!!!

 
© free template