Rabu, 24 Jun 2009

Battle Of The Bands. (Terima kasih pada yang terlibat)

Selesai sudah Battle oF tHE bANDS, Alhamdulilah segalanya berjalan dengan lancar, terima kasih kepada yang terlibat, kepada pelajar-pelajar yang menyertai, kalah atau menang itu bukanlah matlamat utama, paling penting kerjasama antara kumpulan, dapat mengasah bakat, berani ke hadapan dan dapat mengembangkan potensi diri pelajar itu yang paling ditekankan.






15 ulasan:

AiE bAhRi berkata...

sangat meriah!

Satu majlis yang boleh dicontohi sekolah lain juga.

Fly berkata...

Aie Bahri : Thanks Aie...

cerpelai berkata...

Kenapa laa zaman gua dulu takde benda camni? Kalo tak dah lama dah gua tunjuk skill tapping pakai lutut..!!

Fly berkata...

cERPELAI : Tapping pakai lutut, pehhh kagum2 bro :)

Biszign berkata...

wow.. mane pic lagi? berape group yang join? band menang main lagu ape? heheheh takde video ke?

Dj Epoi berkata...

Waalweeooooooooooooo!!!

Uiks!! sekolah nyer ker set semua tuh!!

Kagum Gua siut!!!

Tak tahan Gua nengok DRUM TAMA tuh!!!

Teringat Gua zaman2 Rock Kapak Dulu hehehehehehe

Wow!!! Bro Apai ponk dah ader kat sini weih!!!
Bagusx3

tchersally berkata...

Battle of The Bands..hikkss..teringat zaman remaja retro duluuuu..zaman Ella n the Boys!! akekeke..zaman rock kapak!!

aktiviti cenggini bole bg ruang kpd pelajar utk serlahkan bakat..ye la kan..bukan semua excellent dlm studies..so bg peluang pd yg excellent d pentas..

Fly berkata...

Biszign : Thanks bro, gambar2 lain InsyaAllah akan menyusul kemudian.

Fly berkata...

Tcher Sally : betul tu cikgu, terima kasih ye, kawasan tmpat saya ngajar ni felda, bebudak ni nak main muzik jauh ke bandar, so apa salahnya dalam setahun wat aktiviti sebegini kan :)

Fly berkata...

Dj Epoi : xdelah bro, semua tu sewa bro, barang2 sekolah ada tapi x sesuai untuk dewan nanti penonton x puas hati sebab barang standard untuk bilik kecik je..

andaq berkata...

wah..
mst meriah jer kn..
best la.
:)

DrSam berkata...

fulamak. Battle of the bands ni memang meriah zaman 80an dulu. Eh...Man kidal pun ada.

Mogen Ali Rico berkata...

wowww...die dah mcm english night skolah den dulu..tapi tahap semua unplug laa..maen gitar kapok jer..heheh..aper nak buat..skolah takde budget nak sewa barang2 nie semua

dilaOHdila berkata...

cikgu...salam
tak update lagik erk....
ni mesti bus ngan eein ni (hehhehe)

Kim salam kat doc cat erk cikgu

catz_mafia berkata...

Fly,
Ko kenal tak Yama? Dia budak AD ke? Ko ada gmbar dia tak? Send kat email aku kalau ada - rozana.radzuan@gmail.com

 
© free template