Khamis, 11 Jun 2009

Nature....

Again with nature.. Sambil ambil angin petang semalam, sempat jugaklah aku tembak beberapa keping gambar. Ada 3 ekor sebenarnya kuda dibelakang rumah, tapi lagi dua ekor maybe tuan kuda ni dah bawak meronda2 dalam kawasan ladang. E-ein pulak x sihat, demam mungkin kerana disebabkan cuaca yang teramat panas sekarang ni. Harap2 E-ein cepat pulihdan sihat seperti sediakala..
.






12 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

cantik la =)

Fly berkata...

Si lampu Neon : Thanks ye, Semoga si lampu neon sentiasa menerangi malam dengan indah, banyak guna letrik x? heheh

AiE bAhRi berkata...

Cantik..mmg nature

Fly berkata...

Aie Bahri : thanks bro dan Selamat bergembira bersama anak2 saudara bro.

catz_mafia berkata...

Fly,
Wahh.. ni yang aku tak sabar nak beli DSLR ni... belum ada rezeki lagi. waaaaa...

Perghh.. ada kuda belakang rumah.. Dah macam cite orang putih plak. Ko gi keje naik kuda ke? hahahaha

InsyaAllah, nanti baiklah E-ein tu.. Musim orang tak sihat ni..

Fly berkata...

Catz Mafia : Cepat2lah beli DSLR, leh kongsi2 idea, dulu masa kita belajar susah coz masa tu guna SLR, hasil yg kita tembak hanya dapat dilihat selepas dicuci.Teringat aku kat En. Wan dan En Nizam beserta bilik gelap tempat cuci gambar hehe

Heh biar aku bgtau cite omputih apa, iaitu Indiana Jones dan aku pegang watak tali cemeti haha.

Aku ni dok dalam Institut Veterinar Kluang so mcm2 haiwan kat sini, Lembu, kambing, kuda,arnab,rusa, wife aku keje kat sini.

Thanks dengan doa ko tu, harap2 e-ein cpt sembuh.

cicak berkata...

Tegapnya kuda pic 1 tu. :)
Colour pun cantik.

Harap2 E-ein cpt smbh. Saya pun tgh sakit skrg ni. Pasal panas jugak.

All the best

Fly berkata...

Cicak : smoga kamu juga cepat sembuh ye..

Lily.Lulu berkata...

cantikkkkkk
makin meletop gambar !
;)


p/s: pertanyaan cg pasal anak wayang dan macam2 aznil, tu bukan saya. x pernah pergi dan x pernah join pun. hehe :D

Out Of Focus berkata...

Semoga Ein cepat sembuh ya bro.

Boleh ke u ride the horses? Hehe

dilaOHdila berkata...

tq cikgu...
nak try jugak lah
sebab tengok Photo merelit!!!
syok lah (tq)

ohdilla@yahoo.com

su berkata...

sungguh2 cantek dan segar mata memandang!

 
© free template