Isnin, 8 Jun 2009

Wallpaper

.


10 ulasan:

catz_mafia berkata...

Fly,
Salam.. wawhawahwa.. kecik betul dunia ni.. kenal aku tak? jemput2 singgah kat blog aku.. hahaha - rozana radzuan (ad bach 07 - uitm)..

aku tumpang lalu lalang sini.. lalala

Fly berkata...

Catz_Mafia : Wah x sangka2 member lama UITM dolu2 leh terjumpa di alam cyber ni : Anyway thanks Rozana lawat blog aku ye, dengan kadar segera aku melawat blog ko lak, terus aku teringat zaman2 di Uitm Melaka huhu

catz_mafia berkata...

Fly,
Hahaha.. mcm gaban plak.. dgn kadar segera ek? hehehe..ok2 tq..

Fly berkata...

Catz_mafia : aku bukan gaban aku wonderpets haha

DrSam berkata...

foto no dua tu saya suka kalau dijadikan wallpaper.

ez berkata...

cantiknye wallpaper tu..

Fly berkata...

Dr Sam : thanks Dr Sam.

Fly berkata...

Ez :Thanks my fren

Gogos berkata...

salam bro..sori lambat balas lu nyer msg..ha!lu tanye cite kan??gua sebenarnyer minggu lepas n lepas2 gua malas beb..nak tengok blog sndiri pun tak lalu..punca??gua telah reboot gua nyer PC kat umah..lalu line internet tak dapat..tu yang menjadi diri nie malas bro..tapi,dgn ketereran gua ni..akhirnyer gua dapat menyelesaikan prob gua yg tak berape nak susah sebenarnyer..anyway..amacam ngan school holiday lu??bawak e-ein jejalan ke bro??mesti lu lepaskan rindu kat e-ein tahap cipanzi kan??

Fly berkata...

salam bro Gogos:, fuh lama tak dengar cite lu bro, gua coti sekolah ni x gimana2 bro, dok jaadi suri rumah coz wife gua keje, baby lak kat umah mak gua,. Gua jenguk baby gua 2 hari sekali bro, minggu ni leh dikatakan hari2 gua ngan wife jenguk coz E-ein demam. keje2 yang lain ialah makan, tido, tengok dvd dan menanda kertas pekse. Beb lu semakin kacak lah sekarang, aweks2 lalu mesti teruja melihat lu :)

 
© free template