Rabu, 29 Oktober 2008

Outing with my family

Inilah kegiatan gua di masa cuti dan diwaktu lapang bersama-sama family. Kitaorang x gi jauh manapun area2 dekat je termasuklah ladang lembu berdekatan ngan umah gua hehe, yang penting dapat spent time bersama family. Cuma terkilan sikit my big boss x dapat gi sama2 coz ada urusan ngan perdana menteri libya..keh keh..keh
Diantara gambar-gambar yang sempat gua tembak ....

Ladang lembu ni bro... kolam tu banyak ikan tapi x berkesempatan nak gi memancing. Dr dodon bila kite nak gi mancing sesama hehe...


Wife gua ckp lembu ni baka MAFRIWAL, cantik macam lembu New Zealand.


Fotoshoot gambar adik di rumah gua


Fotoshoot di rumah gua lagi..


Sedap gak makan kat sini bro, roti bakar boleh tahan gak rasanye


Mee kari kuah sedap ah..


Nyum2 Mr Unggai jangan lupa bawak surau gi sini...





Kyusuk nampak.... pening gak memilih menu2 ni


Antik gua suka tul tengok barangan bercirikan antik camni


Wife gua yang sedang kelaparan... hehe udang galah xdelah.


Pun pening pale gak sebab menu tulis ikut arab...


I love my family.......

5 ulasan:

Dodon berkata...

bleh gak g memancin'.. tapi joran aku dah hilang..student aku x pulang..hampeh.. aku beli dekat $100 tu..

Fly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Fly berkata...

hehe...sungguh berhati mulia dirimu itu memberi pinjam joran kepada studen hehe

CatlinaFly berkata...

ish tak aci, sy lum lagi amik gmbr2 lembu n kambing tau!

dilaOHdila berkata...

sungguh menarek cikgu:-)
food photography memang saya minat sangat. yang bikin senget2 tuh membuatkan perot lapar daaaa:-P

 
© free template