Isnin, 22 Disember 2008

Ekspresi Hitam Putih

Gambar2 dibawah ini diambil semasa gua sedang membasuh kereta dihalaman rumah bersama adik gua yang berumur 5 tahun dan sekeping gambar potrait semasa Hari Raya Aidiladha..macam manapun editing hitam putih tetap menjadi pilihan hatiku ini...



23 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

waaa....
(sambil mulut ternganga)

GregChai berkata...

love the second last foto, :)

skatype berkata...

woew..
mmg gmpk bro..
ad nlai trsendri..
cntik sgt.
tmbh ngn shot yg da pro..
cngrat br...

Sudiru.Abdullah berkata...

great black and white photos bro! well done

anntaj berkata...

tahniah fly...
berdebar2 jantung saya...
terutama gambar yg kedua...
:)

DrSam berkata...

nice composition. Ada jiwa gambar-gambar ni. no 2 pilihan hati.

datin zinnia berkata...

..nice..
..minat jugak edit gmbar nih..
..selalu edit guner photoshop jer..
and picasa..
and now tgh nak belajar lagi cemane nak buat yg lagi best..
selalunyer sayer edit gmbar org..
sebb tak der orang nak amik gmbar saye..
hehe!!

prebetsabu berkata...

hallamak... Tangkap leleh...


Err...jgn bazir air...

Cun beb!

Mogen Ali Rico berkata...

fly mmg sudah terkenal dgn shoot yg gempak dan teknik black & white..ade nilai tersendiri dan identiti sendiri..

bravoo!!!!!!!!

Чикгу Жаве the CJ berkata...

jgn demam bdk tu awk lanyak dia dgn air udah le bro.. hehe

- cikgu jawe

Yus Yusof berkata...

Hohohohooo..!! (cam Santa Claus la pulak..!!)

Gambar yang sangat menarik bro..!!
Suntingan yang bijak membuatkan gambar kelihatan lebih 'hidup'.. Bro memang buleh pergi ke tengah ni..!! Tapi jangan tengah sangat, nanti lemas..!!
Kehkehkeh..

Sori la semalam gua tak balas teguran bro kat blog gua.. Gua sibuk sangat semalam..!!

Salam..

Ultramama berkata...

Masuk sini je mesti rasa rendah diri isk!

Tukang cerita berkata...

sama rasanya dengan ultramama...
tapi, cantik lah cgu...
kagum!!!

Fly berkata...

terima kasih dengan kata2 semangat dan compliment dari kawan2 semua..anyway saya tetap rasa banyak lagi yang perlu dipelajari xspecially tentang fotografi..mintak tunjuk ajar dari kengkawan jugak

arsaili berkata...

salam ...wahhhh cam ne bole dpt effect cam tuh eh...share la info..menarik sungguh

Aimanis berkata...

CONGRATO!!! I REALLY LOVE UR PICS..

Halezza Ibrahim berkata...

Suka gambar ketiga....saya memang tak pandai seni, tapi gambar nie mmg berseni!!...i think u can go further with your talent...

Lily.Lulu berkata...

cantik gambar
:)

Rui berkata...

1) again..

2) credit to u bro for posting nice b&w pix

3) keep up the good work!

4) tc!

amykamen555 berkata...

gempak bro. foreground splash air tu mmg chun! gerek seh!

yong berkata...

ohh dasat gambor + editing!!!!!!

dilaOHdila berkata...

waduh cikgu.....
MOTOKU orak kelip ni!!!
marbelles....shutter berapa ni kalau nak adjust nak dapatkan posisi air ni cikgu? waduh shuntek mbangget

myjaehee berkata...

cantikkk..

 
© free template