Sabtu, 13 Disember 2008

Potraiture

Masih lagi dalam entry Tanjung Piai..model tidak berbayar heheh wife gua sendiri yang menjadi mangsa. Lagipun catlina ni suka bergambar x percaya tanya baby dalam perut tu.. Catlina due another three months...i pray everything to be allright..









19 ulasan:

en_me berkata...

ammvoiii akak itteww..

mimie kusya berkata...

sweet mummy!
heee

Fly berkata...

en me..akak iteww jadi model tanpa dikenakan bayaran hehe...baby dalam perut itewww pun suke ambik gambar itewww..hehe aku pun dah tersampuk cakap cam ko lah en me..heheh

CatlinaFly berkata...

mimie: hehe sweettttt..smpi suspected diabetes skrg hehehe...dek kerana sweet cgt2..huhuhuhuhuhu...

Fly berkata...

mimie kusya..thanks lawat kengkawan..mummy to be itu memang suka berposing, baby kuar nanti mcm tu gak kot heheh

Pena Keris berkata...

Bro.. subjek yang sukar macam pergerakan ada tak dalam ni?..
Gua nak tengok teknik dan hasil..!!
Gua minat seni fotografi tapi takde duit nak beli kamera mahal.. (sedih tahap kuburan..!!)

Kira apa-apa yang berkaitan dengan seni ni gua cukup minat laa.. kecuali pementasan teater sebab gua tak suka menguap banyak kali..
Heh..!! Heh..!!

CatlinaFly berkata...

en_me ittew...heheh!! :)

yong berkata...

okeh apa..ada model tak berbayar! hehehe

editing pun marbelesssss!

Chekgu BaniHassim berkata...

model baju preggie pon okeh what??

Aldeany Hope Donny berkata...

aku suka pic no1 itewww Bro.. nice edit.. kalau la aku boleh edit macam bro..puh!..tbik springg..

Mogen Ali Rico berkata...

Salam tuan,
adorable portrait!love the composition & good angle.

Awesome bro!!!!

Fly berkata...

donn editing tu banyak try and error sebenarnye..bukan sekali wat terus dapat camtu hehehe..

Fly berkata...

thanks mogen Ali rico..

CatlinaFly berkata...

dodon & aldeany ittew..hehehe..aik ko pun dah terjangkit dgn en_me..wah en_me kene register trademark "ittew" lah ni nanti.. :)

CatlinaFly berkata...

yang gmbr no 1 tu kan..rasa mcm gmbr dari cerita hantu pulaks..dark..scary..wuuuu...eheh

ct hani berkata...

salam ziarah jgk.. tima kasih.. template aje.. nice blog and pretty model..hehe

Halezza Ibrahim berkata...

Cantik la gambar2....mmg PRO

arsaili berkata...

salam..bila due nya fly? baby apa yer?

CatlinaFly berkata...

arsaili: due bulan 3 ni...lum dpt tgk baby girl ke boy..baby kepit kaki la puloks..dah 2x scan tak nampak :)..harap2 next time g scan dpt tgk...

 
© free template