Khamis, 4 Disember 2008

Salam Aidil Adha..

Salam Aidil Adha dari gua & Catlina kepada kawan2 bloggers semua....

14 ulasan:

kuai berkata...

Selamat Hari raya Aidiladha!!!..:)

and Happy Holiday.. ^_^

arsaili berkata...

salam eid ul adha..wahhh cantik nya kad...cantik nya org dalam kad..cam pinang dibelah dua..ehehe

Fly berkata...

thanks Kuai....:)

Fly berkata...

thanks arsaili...malu ahhh..(sambil kelip2 mata ...)haha

Marie berkata...

Hello, this is a very nice blog. Your "art" is great. Thank you so much for stopping by my blog.

Fly berkata...

thanks for ur compliment marie, im still learning to improve my artwork

kbguy berkata...

tanya sikit ok ? Fly tu nama kamu atau nama kumpulan ? First time kat sini, anyway thanks for dropping to my site. Suka jugak I tangok musiz band, kalau bolih nak cuba nyayi bersama live band. Haha.. angan2 aje..

Chekgu BaniHassim berkata...

humblenye..
org puji terima je..
org keji pun terima je...
hehe..

salam eiduladha fly!

Fly berkata...

thanks kb guy, live band tu konon macam pro hehe

Pietro berkata...

You have a wonderful blog.
Thanks very much for your kind comment.

Eki Akhwan berkata...

selamat aidil adha juga.

terima kasih sudah mengunjungi blog saya dan berkomentar.

salam.
eki

aie akaike berkata...

nice pics bro!!
sila beri tunjuk ajar ye...

Samrin Salem berkata...

nice blog fly...keep update.

Shaiful berkata...

salam fly... tak sempat nak buat photoshop yang ko ajar. sibuk sikit.. tapi kekadang tu try gak wat.wahhh.. dah tak lama lagi nak jadi dady..

 
© free template