Rabu, 11 Februari 2009

Acara sebelum Sukan (Edisi Guru)

Pada hari selasa 10 Feb 2009, telah bermula acara sebelum sukan yang akan berlangsung selama 3 hari, acara dimulakan pada pukul 3.30pm. Entry kali ni sengaja aku letak gambar-gambar guru yang bersusah payah menjayakan acara sebelum sukan ini. InsyaAllah pada entry berikutnya acara sebelum sukan (edisi pelajar) lak. Pada guru-guru yang tiada gambarnya , aku mohon maaf dan InsyaAllah pada entry berikutnya aku akan cuba paparkan gambar-gambar guru-guru yang lain. Anyway terima kasih Cikgu

....


































13 ulasan:

DrSam berkata...

memang seronok bila dapat bekerja secara berpasukan. foto-foto kamu menggambarkan betapa cikgu dan cikgi menjalankan tugas mereka dengan dedikasi sekali.

Fly berkata...

Thanks A lot Dr Sam..:)

Yus Yusuf berkata...

Gua suka tengok gambar 1st..
Macam patung yang selalu gua tengok kat dalam TV..!!
Kehkehkeh..

Muhafis berkata...

nie sume edit ke? lawa giler.. subhanallah..

Fly berkata...

Yus Yusuf : betul tu bro, model tu kadang2 leh jadi patung, leh jadi sumpah2 laut dalam pun leh :)

Fly berkata...

Muhafis : Yup bro..thanks lawat sini

CatlinaFly berkata...

gmbr first tu mcm superman pun ade..baju dah ade kaler biru pastu tie merah hehehe (sy tak tgk pun mase cg fly edit sbb sy dah tidowwww....) :) ni baru tgk ni..sungguh!

Luth Textile berkata...

aku nak gak NIKONNNNNN!!!
jelessss!!

Chekgu BaniHassim berkata...

gile laa...
mmg lawa gile gambar2 ko...
cikgu2 ni pun nmpk nice2 semuanya...

bravo, aku envy nikon ko!

Fly berkata...

Luth : Apa ditunggu lagi luth, join the clublah...:)

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : Malu Ahh..Thanks bro :)

dilaOHdila berkata...

salam cikgu
sonok tengok xtvt murid2 bersukan nih
dah lama tak tengok acara sukan cam nih
zaman skolah dah berlalu. teringin jugak nak melihat balik aksi macam ni. Photoshoot cikgu memang shuntek. clear berseh. tak payah saya guna spec lagi.

Shaiful berkata...

seronok bertugas.. panas ku rasa bagai dingin salju..

 
© free template