Ahad, 22 Februari 2009

Back to nature 5

Akhirnya tamatlah sudah musim sukan di sekolah aku, dan semasa musim sukan itulah banyak gambar-gambar aktiviti-aktiviti sukan yang aku paparkan pada entry sebelum ini. Kali ini kita berbalik pada nature, gambar sunset kali ini lokasinya masih di tempat tinggal aku. Dah lama aku tembak gambar ni cuma tak berkesempatan untuk publish dek kerana kesibukan menembak gambar sukan.
.







16 ulasan:

CJ berkata...

waaaa.. cantiknya! terlalu cantik sampai tersentuh hati aku.. huhu

subhanallah.. ;)

Fly berkata...

Thanks CJ..Segala ciptaan Ilahi Penuh nilai estetika..Allah Maha Agung..

Dodon berkata...

lawa matahari tu bro.. paling suka pic yg last tu.. amik dkt rmh?.. ari tu x sempat amik..

Fly berkata...

Dodon: thanks bro, haah pic aku tembak kat belakang umah, xpe bro kalau free nanti kita tembak gambar sama2

Mogen Ali Rico berkata...

bro..tabik spring laa kt gambar2 nie semua..aduhaiii..bestnyer korang

GregChai berkata...

bro, nice capture.

kalau renung lama-lama, macam boleh imagine saya beradaorses di dalam foto siap dengar kicauan burung lagi , memang dapat feel juga lah.

Kyle Dunn berkata...

i REALLY enjoy all of your pictures!! your logo thing looks so cool! and its awesome how you put it in different spots in different photos. :)

Yus Yusuf berkata...

Wahh.. Takde kuntilanak ke bro?..
Ambik gambo senja-senja camtu..
Kehkehkeh..

Mood yang ditembak oleh bro bertepatan dengan pencahayaan..

Bila lagi nak upgrade ke pro-photographer?..

DrSam berkata...

sesuai dan kena teknik silhouette tu. Ada pakai fiter ke bro?

FARIE berkata...

ya ALLAH, cantek nyer..
brilliant bro.. :)

Linda Latip berkata...

Sayu n sayup mata memandang..berkesan di hati :) great work..keep on posting n capturing pics dat 'talk' :)

Qaseh.Darwisy berkata...

ehhh...sgt cantik...hemm...

Fly berkata...

Drsam : thanks dr, anyway x guna apa2 filter, cuma main tembak je ahaks :)

Fly berkata...

Farie : Thanks Farie, banyak kali cuba tu :)

Fly berkata...

Lindalatip : Thanks Linda..

Fly berkata...

Qaseh Darwisy : Thanks, syukur Allah bagi peluang capture gambar tu..Alhamdulilah :)

 
© free template