Selasa, 24 Februari 2009

MySis

Masih lagi menggunakan khidmat model yang tak berbayar iaitu adik bongsuku, pejam celik dah bersekolah adik aku nih (Pra sekolah). Antara hobinya ialah posing depan kamera dan x payah disuruh-suruh, macam-macam gaya dia leh pose :). Seronok dan puas apabila subjek yang kita tembak tidak kekok berhadapan dengan kamera.

.







13 ulasan:

Qaseh.Darwisy berkata...

laa...comelnye...model cantik,kamera pun cun..maka terhasil lah gambar yg menarik..

Rui berkata...

salam cikgu fly,betul sangat dah tu tentang menggunakan adik sendiri sebagai khidmat model tanpa berbayar, he he..

pape pon, gambar tetap cun! :)

AiE bAhRi berkata...

comel model cilik kali ni..=)

Yus Yusuf berkata...

Adik incik pakcik ni serupa dengan Liyana Jasmay la pulak..!!

Bro lebih terarah pada hitam putih.. Sama laa minat bro dengan gua..

BabyAlden&Mama berkata...

natural betul laa..
potential to be a future model.
bravo, photographer pun buliiii tahan ni!

Fly berkata...

Qaseh : thanks

Fly berkata...

Aie Bahri : Adik ku itu kembang hidung menahan malu..hik2

Fly berkata...

Yus Yusof : Yup bro, gua minat tul positif/negatif dalam black and white.. Cayalah bro kita sama minat bro..

Fly berkata...

baby alden : thanks baby alden, nak pinjam baju otromen leh??

skatype berkata...

salam bro FLY..
karya yang makin mntap dan menyimpn jutaan rahsia didalamnya.
mungkinkah ak akn mnjadi sehebat drimu..

Fly berkata...

Skatype : thanks bro, Pujian bro terlampau tinggi ahh, coz tembakan2bro pun dasyat2 belaka :), aku memang sentiasa follow tembakan2 bro..

Mogen Ali Rico berkata...

bravo bravo..den pon nak jadi model lah camnie..lalalala

reen berkata...

salam prknalan drpd wrga kluang....cantik2 gmbr dlm blog ni...

 
© free template