Jumaat, 13 Februari 2009

Acara Sebelum Sukan (Edisi Pelajar)

HOLA! Pada hari selasa 10,11,12 Feb 2009, telah bermula acara sebelum sukan yang akan berlangsung selama 3 hari, acara dimulakan pada pukul 3.30pm hingga lewat petang. seperti dijanjikan entry kali ini aku paparkan edisi khas pelajar pulak . Pelbagai acara telah dijalankan seperti, merejam lembing, lompat tinggi, lompat jauh, melontar peluru, acara larian 1500m, dan 800m. Setinggi-tinggi terima kasih dan tahniah diucapkan kepada para pelajar yang terlibat dan bersungguh-sungguh dalam menjayakan acara sebelum sukan ini. Semoga kejayaan rumah Cikgu Fly bersama cikgu2 rumah ‘BIRU’ yang lain, iaitu rumah ‘BIRU’ akan berulang lagi kerana Cikgu Fly dah jampi2 dengan (aura kabupaten 1000hp beserta dengan ajaran teknik larian ala kuda kepang tersangkut di celah tingkap) teknik dan petua ini telah diajar sepenuhnya kepada para peserta umah ‘BIRU’, bersiap sedialah kepada rumah2 yang lain..Watch out!!..Sekarang nih diaorang cakap rumah ‘BIRU’ banyak kecundang, tapi pada pendapat aku hero kalah dulu, tapi kalau kalah jugak, sebab tahun lepas dah menang bagilah peluang kat umah lain, aura kabupaten memang menuntut supaya kita jangan tamak, yang penting Polis pakai baju ‘BIRU, bendera johor warna ‘BIRU’, bas kilang warna ‘BIRU’, selipar jepun jiran umah aku warna ‘BIRU’, HEHEHEHE... Apa-apapun kita tunggu keputusanpada esok hari, 14/2/2009 (sabtu) Akhir kata diucapkan SELAMAT HARI ‘BIRU’ KEPADA SEMUA dan marilah menyokong umah ‘BIRU’. Kalau nak beli sabun Fab buku, belilah yang bewarna ‘BIRU’ aje ye..

..






7 ulasan:

CJ berkata...

waaaa! lawa le bro.. hehe.

lu tafsir sendiri eh. :)

Fly berkata...

Cj : hehe dalam maksud ko tu

Mogen Ali Rico berkata...

suka suka suka den suka..mane gambar perbarisan..budak2 sekolah selalu nak tgk gambo perbarisan ngan gambo kelas

Chekgu BaniHassim berkata...

bile la aku mmpu menjadi pemilik nikon nih...
hari sukan dah nak dekat...
erm...simple pic but nice...!

arsaili berkata...

salam..wahhh cantek2 la bro..jeles sey

DrSam berkata...

gambar yang tak layak dalam blog saje. Cun sangat kena masuk dalam paper.

Ultramama berkata...

Salam Cg Fly.Ni hah kami dtg berdua tau...K.za & Abg.Yusof mu itu..hehe

 
© free template