Khamis, 26 Februari 2009

My beloved

Gambar-gambar di bawah ni sebenarnya aku dah letakkan di blog wordpress aku, sengaja aku letakkan di blog seniduniaku ni sebab kesibukan membataskan aku untuk menembak gambar. Model macam biasalah siapa lagi kalau bukan adik bongsu kesayangan aku dan my beloved wife yang bakal jadi ibu kepada cahayamata pertama kami ,insyaAllah dalam beberapa minggu lagi. Dah nak jadi bapa yek aku ni. Kepada sahabat-sahabat, blogger2 semua mohon doakan semuanya selamat ye..Aminnn
.










14 ulasan:

skatype berkata...

salam bro..
hbat ur snap..
mmg tembakan yang makin mnjadi..
inilah sifoo yg sbenar.
mnembak dari sdut yang pnuh erti..

Fly berkata...

Skatype : ah sudah, kalau skatype berkata-kata memang membuatkan sesiapa pun leh jadi x keruan ahaks..x tido lah gua mlm ni. thanks bro dari insan yang masih bertatih..

Luth Textile berkata...

wow.. bro.. lawanya gambaqq

Rui berkata...

semoga penantian anda dan catlina berjalan lancar.. congrats bro ~ :)

AiE bAhRi berkata...

Lawa bro!
Cantik giller..

Fly berkata...

luth textile : thanks bro

Rui : Thanks Rui, semoga semuanya selamat

Aie Bahri : thanks bro,

Yus Yusuf berkata...

Kehkehkeh..
Kalaulah modelling agency nampak adik bro tu, kompom diorang 'booking' awal-awal nak dijadikan supermodel terkenal..!!

Ada bakat tu bro.. Pandai menentukan postur tubuh bila 'ditembak'.. Keluarga seni laa ni..!!

prebetsabu berkata...

insyaallah dipermudahkan semua urusan kelahiran..

yeay lps ni bertambah sorang lagi model.. model baby.. uhuhuh

Chekgu BaniHassim berkata...

pandai budak ni posing...
huhu...

wife ko bile nk due datenye??
mcm dah lame aku tgk dier memperut...
hehe

Mogen Ali Rico berkata...

yeahh..yeahh..semoga semuanya baek2 sahaja..jgn risau bro..nak jadi dad utk kali pertama nie mmg nervous sikit..nanti dah ade 4-5 dah ok dah..

lagi best gambar scan baby dalam perut kene simpan dan tampal kat peti sejuk..mesti cool!!

dilaOHdila berkata...

salam cikgu
modelnya comel
mesti x sabar kan nak tunggu baby datang tu
terbayang mesti nanti ada gambar kaki baby yang berbokeh kat belakang tu:-)
kim salam kat doc cat erk

Fly berkata...

Yus yusuf : Lu memang mata seni lah bro..:)

Prebet sabu : thanks bro..berdebar gak ni :)

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : Belum lagi bro..tgh menghitung hari duenye pertengahan bulan 3 ni

Fly berkata...

Mogen Ali : Thanks bro :)
Lu bagi gua idea yang bernas ah..

Dilla : Thanks Dilla..InsyaAllah kita tunggu sama2 gambar baby tu ye..bokeh kan semua gambar hehe.

 
© free template