Isnin, 3 Ogos 2009

Barang Lama...

.

.

.

.

.
.

44 ulasan:

cerpelai berkata...

Ahh sudahh..!!
Dia main balik close-up dengan black & white tuuu..

Masyuukkk bro..!!

T.u.Y.a berkata...

cantik..
sangat2 teruja excited Tuya tengok pic2 tu..

Fly berkata...

cerpelai : ala bro, gambar biasa2 je..apa2 pun thanks dengan komen tuan cerpelai itu..

Fly berkata...

Tuya : thanks tuya, gambar2 bunga kat blog tuya pun cantik2 belaka :)

DrSam berkata...

barang lama jangan dikenang bro fly :) memang rustic dan fantastic.

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

Smart gilossss bro!!!Triple Thumbs up...
Bertambah smart tahap cipan,bile Bro sudah kasi sentuhan magis pd Pica2 itu....
Terpesona uolzzzzzz

Munira Kirana berkata...

hehe... chantek wo..
pandai ek awk ngedit..
bleh tlong aja tak?
sy tak pandai la guna photoshop tu..
susah la =(

Fly berkata...

Dr sam : bro mmg pandai menilai sesuatu :)

Fly berkata...

Aj saudagar- hasil kesenian tangan bro pun apa kurangnya :)

Fly berkata...

Munira Kirana : thanks yek.. nak ajar no problem, photoshoot u pun semakin lama semakin baik..

Out Of Focus berkata...

Antik betul lah bro.. Sapa punya ni? Nak jual ke? Hhehe!!

Fly berkata...

Out Of Focus : thanks sahabat, anyway xleh jual bro sebab semua ni Muzium Tentera laut yang punya hehehe

Gogos berkata...

salam bro..pekaba??hehhehe..malu pulak gua..yang tu adik lu ke bro..sori ar..x perasan la..jgn mara tau..bro..lu nie jgn ar puji2 sgt gua bro..nanti baju batik gua x muat nak pakai..ahak4

AiE bAhRi berkata...

salam bro..

Mmg cun!

dilaOHdila berkata...

pergh!!!
all black
memang kreatif cikgu nih:-)

gambor singa bawah tu mengerLIT cikgu
shuntek fokus tu erk

reen berkata...

mngasyikkn..
terkenang daku zmn dullu kala...

kt sek kahang tu ad klas fotografi ke bro?

Dhani berkata...

I like ur B&W work bro. selalu ada idea baru, all nice to see :)

DaliaLiyana berkata...

cantik lak tgk brg2 lame tu...myb sbb black & white...cuba kalautak...agaknyer berkarat2 ,..hehhehe...

Dj Epoi berkata...

Pepagi BUTOOOOOOOOO layan gegambaw camnih megooosik Jiwoooooooo owh!!!

Memang Walaweiiiiiii

S.I.K Bridal berkata...

Salam..hai!! tQ.. ko pon berbakat jugak bezanya kite dgn seni masing2 je.. tapi tetap dlm bidang same *seni*... aku bz, dgn keje kat opis ni.. ujung bulan biaselah kire kire.. buat hantaran bagai..

Fly berkata...

Gogos : Heh jejaka kacak memang mcm tu bro..hehe..nasib baik lu dah kawin, klu lu bujang leh jadi adik ipar gua haha

Fly berkata...

Aie Bahri : thanks bro..

Fly berkata...

Dilla Oh Dilla :thanks Dilla..Singa tu klu dgn gadis yang mengambil gambar, lagi dia manja :)

Fly berkata...

Reen : thanks..di Sekolah saya ni ada kelab photography

Fly berkata...

Dhani : idea tu kuar bila , terhantuk daun pintu kelas hehe..

Fly berkata...

Dalia Liyana : betul tu, sokong pendapat awak tu, klu xde yang lama, mana mungkin ada yang baru

Fly berkata...

Dj Epoi : thanks sahabatku wahai memanda menteri Epoi, beta Up gaji memanda epoi

Fly berkata...

Sik Bridal : thanks Awien..memang ko tk mensia-siakan bakat yang ko ada tu..

akulensa berkata...

cun gilak!

Fly berkata...

aku lensa : thanks bro

imac berkata...

Hi Fly, Love your latest B/w shots well framed and captured.
Your other shots - the colours are fantastic, like the wild life also the people you captured.

Thanks for stopping by my blog and leaving your kind comments, You're most welcome to pop in any time.
Have a good week.

Fly berkata...

imac : Thanks a lot mr Imac, i still need to learn more about photograpy and i'm so glad that someone pro like u giving some comment to my blog.

Qaseh berkata...

salam Fly...apa khabar? baby?...mama baby? heheheh

cantiklah gamabr2 ni amik kat mana?...

bila nk amik gambar org kawin plak?...

Salvador berkata...

Good work

Fly berkata...

Reen : thanks reen..
baby dan mama baby sihat alhamdulilah. cuma mama baby gi btn 5 hari huhu..

gambar2 tu saya shot kat melaka ..

Gambar kawin insyaAllah klu ada rezeki coming soon..

Fly berkata...

Salvador : thanks for d comment..

aleh berkata...

bro meh gua tolong gosok dgn otosol bagi kilat...pas tu lu jual kat oof...mengancam

Dhani berkata...

I just noticed the presentation, nice, liking it :)

Fly berkata...

Aleh : Yo lah tu bro..:)

Fly berkata...

Mr Dhani : thanks bro

Noorul Huda Binti Rafi'e berkata...

wahhh... bestnyer gambar2 yang dipertontonkan... hehe amik gambar baby yang terbaru yea...

BuDakHutaN berkata...

chanteks bro... ada elemen klasik dan elegan..

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
© free template