Sabtu, 1 Ogos 2009

Panthera tigris & Panthera leo

.

.


17 ulasan:

Dj Epoi berkata...

Bro lpas nih Gua request nak gambaw...TUPAI plak...bley?

Gua minat Gilak siut kat TUPAI...

Gambaw Lu ......sentisa Walaweiiiii

aleh berkata...

eeehhem...dengan kemerduan suara tu lah mereka berposing...kan? Nice pics bro

Fly berkata...

Dj Epoi : Untuk Lu no problemo bro, tapi banyak2 hewan nih pesal lu minat tupai bro?

Fly berkata...

Alehh: Ha ah merdu ,sebab panggil mcm panggil burung heheh

Dhani berkata...

i vote the last pic, nice bro! :)

burt berkata...

aku nak request gambar burung tgh terbang hehhehe kasi panning ckit....

Chekgu BaniHassim berkata...

panthera tigris je ke??
felis domestica takde ke fly...?
hehe

andaq berkata...

last pic tu nice..
bijak2..goodjob bro..
:)

Fly berkata...

Dhani : Thanks bro

Fly berkata...

Burt : hehe setakat ni x berkesempatan lagi ah bro..InsyaAllah satu masa nanti heheh

Fly berkata...

Chekgu Bani Hashim : Felis Domestica my wife dah masukkan dlm blog dia , felis domestica kampung yang berkeliaran disekitar rumah :)

Fly berkata...

Andaq : Thanks andaq, muka dah kenyang tu :)

pandan berkata...

salam fly..rimau jarak dekat ni..kena ada lens berkuasa kuda.terpaksa la menabung dari sekarang kalau gua nak amik gambar camni..hehe!!position cantik bro..

Out Of Focus berkata...

Fuyah!! ni dah macam kucing saya kat brunei!! Hehe!!`

Fly berkata...

Pandan : ala lu boleh sangat tu, saje je tu heheh

Fly berkata...

OOF : pEh bro ada kucing cam ghimau ke? bglah tgk..

Ejump berkata...

sharp la gambar...
smart2...

tringin satu tele lens...
hurmmm...

 
© free template