Khamis, 27 Ogos 2009

editing lalala

.
.
.
.

26 ulasan:

cikpingu berkata...

perfect.. cmne wat gitu

arsaili berkata...

salam ramadhan bro..semoga kedatangannya kali ini membawa seribu rahmat...cantek nya editing...

Out Of Focus berkata...

Not bad fly.. gambar yg keduatu canteklah...

yginsaf4 berkata...

salam ramadhan cikgu fly ittewww..

mizlan berkata...

kreatif lu bro!

DrSam berkata...

Gambar asal biasa-biasa aje, tapi bila dah digodek gitu gini nampak unik lah pulak. Jadi tu bro!

Fly berkata...

Cik pingu : Thanks, Guna photoshop.

Fly berkata...

Arsaili : Begitu juga buat saudara disana :)

Fly berkata...

Out Of Focus : Thanks bro, tekan sana sini jadilah camtu, mula2 nak wat lain tetiba jadi lain..hehe

Fly berkata...

Yg Insaf : Hai bro, lama ye x ketemu di alam cyber nih, Thanks for the comment bro, gambar2 di blo bro pun cantik2 belaka.

Fly berkata...

Mizlan : Lu pun apa kurangnya bro :) thanks for the comment

Fly berkata...

Drsam : godek-godek main tekan2 je dan hentaman secukup rasa je tu doc :)

aleh berkata...

Jom la pergi Russia...boleh shot kat sane

Fly berkata...

Aleh : banyak lah lu punya Rusia, lu kg Bentong kluang pun x abis jalan lagi :)

akulensa berkata...

pakar edit mengedit ni ooo..jangan main2..

Fly berkata...

Aku Lensa : ha ah pakar tahap cipan gunung yang bersekolah di tadika Ulu Yam heheh.. xdelah bro masih lagi tahap merangkak2 ni.Banyak lagi yang perlu dipelajari terlalu banyak yang tertinggal..

burt berkata...

as always lu bab editing mmg care bro...jeles aku...

Fly berkata...

Burt : Encik burt pun apa kurangnye hebat bab2 HDR tu :) anyway thanks for the comment bro

CAHAYA berkata...

cahaya tak reti edit2 gambar. :(

Fly berkata...

Cahaya : rileks lah cahaya, skrg ni banyak sumber2 rujukan yang boleh didapati di pasaran. Yang penting basic kuasai pastu yang lain explore sendiri je :)

Noorul Huda Binti Rafi'e berkata...

memag pakar la! solute la camnie!!!!hehehe

Fly berkata...

NouurulHuda : Puan Nourul Huda apa kurangnya, hebat dalam bab masakan si suami sahabatku itu pasti bangga dan bertambah sayang terhadap puan itu hehe

R.F berkata...

peh..lawa gile

dilaOHdila berkata...

macammacam idea cikgu fly ada
Kreatif!!!!
Photog Eein tak dak ke? (hehhehehe)

amirul berkata...

Salam bro,

Salam kemerdekaan dan selama menjalani ibadah puasa...

muein berkata...

kena ajar ni bro camana nk edit..tk tercapai lagi sy camana nk buat ni

 
© free template