Isnin, 10 Ogos 2009

touch..up

.
.
.

.

19 ulasan:

aleh berkata...

nice touch sifu...tayar tu kasi pum la.

Out Of Focus berkata...

Dah pandai buat editing huh bro.. Hehe!!!

Fly berkata...

Aleh : Sifu mendenye, siput adalah heheh..anyway thanks bro..

Fly berkata...

Out Of Focus : gambar2 terbaru x sempat nak tembak ahh bro, tu yang wat editing je hehe

DrSam berkata...

ni set penggambaran apa dan kat mana ni bro? Atau dah buka production house ka?

reen berkata...

mcm2 ada!!!...syabas bro!!!
tringin nk tnog pic baby lg..

shairulfaiz berkata...

cun...bro memang banyak main editing nie...huhuhu nanti jom ar lepak2 mngeteh ker...

Dhani berkata...

Photo manipulation, great!

Fly berkata...

shairulfaiz: thanks bro, no problem nak ngeteh. mamak ke?

Fly berkata...

Dhani : thanks bro..

Fly berkata...

Dr Sam : gambar-gambar lama je tu bro yang telah di edit..

Fly berkata...

Reen : thanks a lot..gambar baby ye..InsyaAllah dalam masa terdekat ni ye

shairulfaiz berkata...

hehehe mamak laa apa lagi...tp aku duk kt shah alam lorr..bro mana lokasi...

Fly berkata...

ShairulFaiz: jauh bro..aku kat Kluang Johor..klu dekat leh gak ngeteh..hehe

burt berkata...

kau mmg terer editing ar ajar aku...aku suka pic tayar pancit tu...

Fly berkata...

Burt : Thanks bro for the comment. nak ajar no problemo bro..apa yang aku leh jawab dengan sedikit ilmu yang x seberapa ni, insyaAllah aku akan jawab.

cerpelai berkata...

Hallamak..!!

Salam bro..

Tu pasal laa gua susah nak bagi komen pasal gua tengah menganga sebenarnya nih.. Touch-up mengalahkan Alex Ross walaupun beliau tu pengilustrasi..

Smart la bro.. Teringat gua kat Sin City..

in.cek.syah berkata...

Siapa sangka. After all this year, (12 years to be exact) i met u here. It is a small world afterall.

IN-MAN FOR HAPPY berkata...

hai cikgu..hepi go lucky

 
© free template