Jumaat, 21 Ogos 2009

Selamat Berpuasa & Design Kad Raya Sekolah 2009

.
Selamat menjalani ibadah puasa kepada muslimin dan muslimat, semoga segala amalan kita di bulan yang penuh kerahmatan ini diterima Allah Taala. Sengaja aku masukkan design awal kad raya 2009 sekolah aku, kali ni 70% design dari aku dan 30 % design sedia ada di pasaran diubahsuai ikut kesesuaian . Ini adalah tugas rutin aku di sekolah setibanya bulan Ramadhan.
.

.

Kredit kepada Design asal kad raya. (sebelum diubahsuai)

17 ulasan:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

SALAM RAMADAHAN !!!

akulensa berkata...

selamat bpuasa bro!

aleh berkata...

Selamat berpuasa...jgn lupa terawikh..."Botol susu E-ein kena sorok jauh2"

reen berkata...

salam bro..
selamat mnjalani ibadah puasa..

cntik design u..leh tmph x?:)

Munira Kirana berkata...

mr.fly selamat berpuasa...

Chekgu BaniHassim berkata...

bagusnye buat kad raye sekolah...
nnti print out kat kedai ke??

Chekgu BaniHassim berkata...

owh...lupe plak...

selamat berpuase bro and cat..
and baby..

Qaseh berkata...

Selamat berpuasa..
dan berterawih...

Dhani berkata...

cantek the design, boleh jual ni hehe! Selamat berpuasa bro :)

Dj Epoi berkata...

Bos!!!

Selamat Berpuasa dari kami sekeluarga Bossssss!!!

Dj Epoi Family

kabussenja berkata...

cantik kad tu, nnti pos satu yer... heee... slamt berpuasa...

DrSam berkata...

Sentuhan yang sememannye tak pernah kecundang.

Salam Ramadahan almubarak untuk Fly dan keluarga tersayang. Raya tahun ni dah bertiga, pasti lebih meriah.

hazeleyed berkata...

Salam
Wah! Bertuah sekolah awak dapat guru 'sepantes' awak
Selamat berpuasa buat awak dan keluarga.

♥ ieRa♥ berkata...

lawa design cekgu..mantap la..

tchersally berkata...

Salam Fly,
semoga Ramadhan dan Syawal yg bakal menyusul membawa sinar kebahagiaan kepada Fly.Lina dan E-ein sekeluarga..

chantek kad itu..credit to u !!

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

 
© free template