Rabu, 2 September 2009

So Sleepy...

.
.

21 ulasan:

eD love photographY berkata...

da lama x jenguk blog kawan2..hehe..
bz sikit..
uih..
lawa pic tu bro.hehe..
maksud mendalam kan

Fly berkata...

Ed : bro aku pun busy gak skrg ni sesi menembak pun jarang skrg nih.Thanks for the comment bro..

Mogen Ali Rico berkata...

yeahh..mengalah tak bermakna kalah..jia yio!!

Fly berkata...

Mogen : yup bro, lama sungguh x jenguk bro gak ni..busy ah skrg ni..dan juga x smpat tembak gmbar hehe

Noorul Huda Binti Rafi'e berkata...

kesian budak yang dalam pic tue... macam tak bersalah jek...hahaha

cerpelai berkata...

Takde apa lagi yang boleh gua cakap pasal teknik bro ni.. Memang sengat otak gua siuttt..!!

Salam sohabat nun jauh di mata dekat di jari..

Fly berkata...

Cerpelai : Thanks for the comment bro, otak yang sengat tu melambangkan bahawasanye lu mempunyai otak yang berbisa seperti ikan pari heheh

Fly berkata...

Noorulhuda : bUdak tu dalam keadaan mengantuk sambil berzikir tu, Lebih2 lagi di bulan pose nih :)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

malatop lagi sekali bro...
Lawak lak tgk muke mamat sleepy itu....Sendu sesanggat!!!wahahaha

anntaj berkata...

Fly,
SELAMAT BERPUASA...
semoga sihat sentiasa...
:)

BuDakHutaN berkata...

hahaha.. ngantuknya budak itu ...hehehe

DrSam berkata...

ha...ha...memang tabik spring kat budak tu. Itu berzikir dalam kiam namanya :)

hari ni buka apa bro?

Biszign berkata...

Salam bro... pergh bokehyang mengancam kalbu.. pakai lense ape ni bro? bro pakai d90 eh?

et berkata...

hoho..bdak itu x bsalah..die hanye mengantok..penat tuh..sian die~

CAHAYA berkata...

Cantik! Suka.

akulensa berkata...

mengantok benor2 tu..skali cekgu lalu depan kne tampor mmg masyuk..chun gambaor ni bro!i like2!

Out Of Focus berkata...

Lovely shot man.. Loved it in black and white..

Qaseh berkata...

alahai sian..letih...cikgu dpt tangkap lakk jheeheh

silentshutter berkata...

salam bro,thnks for the komen k,haha nice pic t leh la berguru ek?huhu..

burt berkata...

fly budak tu bape dia da nak pengsan ke..nice shot bro

dilaOHdila berkata...

alahai cikgu siannya diek
tu tgh berzikir barangkali
nampak khusyuk sampai pejam2 mata erk
moment yang sungguh menarek

 
© free template