Isnin, 28 September 2009

Termenung...

.

11 ulasan:

uncle pet..!! berkata...

gamak nye pkir kn uit raye kot cikgu.. ahaksss..

LotsOfLove-Pearls berkata...

cute jer dier buat muka cenggitu..

T.u.Y.a berkata...

cumel..
anak sapa la tu..

selamat hari raya sir fly n family..

Fly berkata...

uncle pet : Bukan dia saje yang pikir, termasuklah diriku ini heheh

Fly berkata...

lots of love : thanks for the comment :)

Fly berkata...

Tuya : tu anak sedare wife saya :) masa tu raya kedua kitaorang beraya dan singgah di Pantai PCB :)

burt berkata...

fly kau suka wat gambar cmtu kan...kemas n simple aku pun skang nak beralih arah gambar2 camtu gak simple but radical heheheh

Fly berkata...

Burt : Thanks for the comment bro, ko punya hasil tembakan pasti lebih menarik dari tembakan aku nih.. :)

dilaOHdila berkata...

shuntek moment ni cikgu!

akulensa berkata...

ini mesti kes tak tau nk ckp ape kt ayah dia nk mintak beli mercun..

anntaj berkata...

comel nya...cute bila termenung...:)
selamat hari raya..

 
© free template