Khamis, 24 September 2009

E-Ein sedih meninggalkan Mama Tok, Ayahbah dan family di Kelate..

.


Setelah 4 hari beraye di kelantan, E-ein kembali pulang semula ke Johor dan inilah buat julung2 kalinya anak daraku ini beraya di kampung wife aku di Kota Bharu dan berkenal-kenalan dengan maksedare paksedare, sepupu2nya (Amir & Alif) yang sangat-sangat mesra dengannya.

11 ulasan:

Abiey69 berkata...

balik kelate kat mana... rugi tak dapat jumpa fly sekeluarga. abiey kat tanjung mmag jalan pengkalan chepa aje

Abiey69 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Abiey69 berkata...

Maaf, Tanjung Mas.

Dj Epoi berkata...

Salam......malas kan nak balik sambung kerja?
Klau boleh jadik macam orang pencen kan best!

TAk Yah kerja!! heheheheh

Selamat Balik ke JB weih!!
Bila nak turun KL plak ?

Gua masih dikampung....
Dalam mood raya lagi heheheheh

Minggu depan baru balik heheheh

Gua
Kerja kuat2
Cuti ponk Kuat2.....

Qaseh berkata...

selamat hari raya semoga syawal ini lebih bermurah hati memaafkan kesalahan insan lain :) maaf zahi

CAHAYA berkata...

comelnya anak dara kamu. geram!

DrSam berkata...

pengalaman pertama E-ein di Kelate bersama keluarga pasti meninggalkan kenangan manis.

dilaOHdila berkata...

SALAM CIKGU FLY
doc cat orhey kelate Ko
wah jauh perjalanan pulang eein kali ni
tak po cuti skolah nanti leh kelik lagi tuh
eein dah makin besor mesti dapat duit raya banyak tuh kan (hahhahahaha)

silentshutter berkata...

haha..anak dara ko xnk blik u\tu, klatn besh tu yg xnk blik tu,haha..

muein berkata...

balik klate tk gtau pon..huhu..
kalo tk leh TT skit,blaja2 shoot ngn otai

Ejump berkata...

pegrhh!!
smart bokehh..
terbaikk

 
© free template