Ahad, 6 September 2009

Alone...

.

18 ulasan:

akulensa berkata...

nice pic..aku suka komposisi burung dan kepala paip serta background bluring pic ni..

CAHAYA berkata...

black n white. nice!

UnCLe pEt.. berkata...

nice compo dowh cikgu..
light tuner+kelvin pn dh ngam2 for raw pic..
pa2 pn cntik la cikgu.. trbaekkkk..

amirul berkata...

Salam bro,

Selamat berhujung minggu juga... selamat berbuka nanti...

Nice pic...brurung kesunyian...

BuDakHutaN berkata...

Kesian burung tu.. rindu nak balik raya tu...

dia duk pikir tu, nak minum tak air dari paip tu..nak buka posa ka tidak..hahaha

nice pic bro..

salam

aleh berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aleh berkata...

tak...gua nak cakap...burung tu bini dia pegi out station ker?...nice moment

~ujicham~ berkata...

salam cikfu fly, lama tak titp di sini.. wah makin gempaq gamba2 cikgu. salam ramadan.

hazeleyed berkata...

Salam.
Nice...

zan-xray berkata...

cantik..
payah nak cari burung duk atas paip tu.
boleh bagi tip menghasilkan gambar ni?

Abiey69 berkata...

Memang bestlah gambar fly ambik nih.. ada tips hantar email kat abiey leh..
Selamat berpuasa dan bakal menyambut hari lebaran untuk fly dan isteri...

muein berkata...

wah..ni mesti tele panjang panjang gile ni..bkn sng nk amik gmbr burung..good job

cicak berkata...

cantiknya shot ni! two thumbs up!

muiz berkata...

lovely composition n capture bro

cindrelela berkata...

mesti burung tue cakap " thanks la kat org yg amik gambar glamer aku nie, kalau tak cg fly yg kreatif amik, mybe takde saper yang perasaan sebenarnya aku nie adalah seekor burung yang sedang cari kapel utk mengubat kesunyian" kehkehkeh!!!

Biszign berkata...

pergh bro, bley pinjam lense? uhuhuh nanti raya ke-3 saya nak gi padang ragut jugak laa.. by the way kenalkan one of my friend yang gila2 Nikon gak.. http://blog.mohdrazali.com/ .. dia pun dari ayer hitam. =)

burt berkata...

wah nape ni ramai yg shot gambar burung lonely skang ni heheheh...but nice shot broo

andaq berkata...

wah..
style la pic burung tu..
suke la..
mncritekan ttg 'keseorangan'nya..

 
© free template