Rabu, 9 September 2009

Sticky Mode Kad Raya Dari Kami & Kengkawan

Assalamualaikum kepada semua sahabat-sahabat blogger, oleh kerana x termampu untuk mengepos kad raya kepada sahabat-sahabat semua, aku sekeluarga mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kepada semua dan kalau sudi apalah kiranya ambil kad raya dari kami sekeluarga dan letakkan di blog sahabat-sahabat semua.

.


.
Dibawah ni adalah kiriman kad raya dari kengkawan blogger.

DakNueen (http://nueerin.blogspot.com/), kami sungguh berbesar hati mendapat kad raya dari beliau..terima kasih ye dak Nueen :)

.



Kad raya dari Mr Burt http://burtburdy.blogspot.com/ thanks sahabat kad raya HDR tu :)
.

24 ulasan:

burt berkata...

wah fly sudah buat kad raya...utk aku ada tak

Fly berkata...

Burt : bro kad raya tu untuk kengkawan blogger termasuklah jugak lu bro. AMbik je jgn malu2 :)

burt berkata...

heheh tq bro aku ku semadi kan di tepi layout blog aku

UnCLe pEt.. berkata...

alaaaaa.. nk jgkkkkk..!! ahikssss..

Dj Epoi berkata...

Salam...
Fly & Catlina

Selamat Hari Raya Juga dari Kami sekeluarga......

O - O

arrr.....

Pandai hang mereka2 Kad nih nooooo...

cindrelela berkata...

eeeii.. bestnye dah ada kad raya...huh. dah nak raya ek... untuk kenang-kenangan akan ku abadikan dalam blog nanti... insyaallah!

akulensa berkata...

fly dh start dh..hehehe..nice kad raye bro..

zan-xray berkata...

lawa kad raya. ok sy ambil kad ni.
terima kasih....
err sampul putih tak de sekali ke hehe

Fly berkata...

Uncle Pet : silalah ambik bro :)

Fly berkata...

Dj Epoi : Thanks bro selamat hari raya dari gua dan family gak

Fly berkata...

Cindrelela : selamat hari raya dari kami sekeluarga buat kamu berdua di bumi kenyalang :)

Fly berkata...

Aku Lensa : thanks bro, itu je yang termampu bro :)

Fly berkata...

Zan X ray : Thanks kerana sudi mengambil kad raya itu yek :)

eD love photographY berkata...

bro...print la...pastu post kat sy 1..hehe...selamat hari raya bro...cantik kad tu..

:)

CAHAYA berkata...

cantik kad raya. selamat beraya yer encik Fly sekeluarga.

DrSam berkata...

Aiseh bro fly. baru nak bagi alamat rumah supaya boleh dapat kad raya dalam p.o.box. Tapi tak apalah. Dah dapat yang digital ni pun orait juga :)

Saya ingin memohon kemaafaan jika ada yang tersasul dan tercuit hati diperkenalan maya kita ini. Salam Aidil Fitri kepada Fly, Cat dan baby E-ein yang comel.

nueeunlimited berkata...

salam.. wah da mood rya ye..
mesti gumbira rya ni kan da de e-ein.. da beso dak kecik tuh..
amik ye kad rya nih. mekasih....

syahbandar87 berkata...

pandai saudara amek gambar..menarik sngt2..kualiti kamera+kemahiran=gambar berkualiti
:)

Out Of Focus berkata...

Selamat Hari Raya bro..

umie@kakyong berkata...

Salam Fly...
Kad ciptaan sendiri lebih memuaskan hati... tak ada jual di kedai kan... umie lom sempat nakmereka kad raya... insyaalah minggu depan siap.

Qaseh berkata...

waaaa...belum dapat buat lagik kad raye nih.....

taK$uB II berkata...

wahh...dah kat setahun x bersua kini blog mu dah bertukar ceria,....salam romadhan dan aidilfirti...raya makan kenyang2...cover tuk sebulan posa

taK$uB II berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
reen berkata...

SELAMAT HARI RAYA UNTUK FLY&FAMILY..

TQ SUDI AMEK MY E CARD...
SY PUN DH AMEK UR CARD..TQ VRY2 MUCH TOO

 
© free template