Isnin, 7 September 2009

Dua hati..

.
.
.

20 ulasan:

Dj Epoi berkata...

Fly maafkan Gua...sampai tak sempat menjelajah Blog Lu.....

Anyway....Gua kembang Bontot! tak hengat siut hehehheheh....

Waktu nih...ponk Gua baru jew sampai dari tempat kerja....then jap lagi....zasssSSSS nak gerak gi Bazar Ramadan pulak..

Batu tuh namanya Deco Stone....itu panggilan Gua dan kekawan kat KL nih,,,,kat JB Gua tak tau lah pulak.......

Nati Gua cuba carik nama saintifiknya k huhuuuuuuuuuuu!!

Selamat Buka Posa Bro!
Salam sama Catlina dan menantu Gua heheheeheh

cerpelai berkata...

Gua pun tumpang mintak maap mengikut laluan bro Epoi jugak sebab dah lama tak singgah blog bro nih.. Kerja cam orang gila sikit laa kat opis tu..

Salam melantak murtabak buat bro sekeluarga.. Raya nanti mai la rumah.. Kita pekena rendang tok..!! Perghhhh..!!

burt berkata...

kau mmg suka main low key teknik kan....mmg cun..aku pun suka low key teknik tapi takde kesempatan

silentshutter berkata...

lawa siot,pergh bokeh yg cun melecun gn sbjeknya yg cute

UnCLe pEt.. berkata...

perghhhhh.. trbaek dowh low cikgu..
btw.. tu ank cikgu ke.. cute..

akulensa berkata...

salam berbuka bro..hasil yg cantik skali..

Fly berkata...

Dj Epoi : Ala gua paham bro, lu sibuk sbb mencari rejeki bro.

Peh untung besau lah perniagaan bazar ramadhan lu yek bro. gua sentiasa doakan lu sentiasa dimurahkan rejeki bro..

Fly berkata...

Cerpelai : Peh bro lu pki ilmu hape bro? siap leh tau gua buka martabak? :) keje sibuk bagai nak gile tu sbb nak dapat durian runtuh kot bro :)

Fly berkata...

Burt : thanks for the comment bro,

Fly berkata...

Silent shutter : thanks for the comment. Bro pun apa kurangnya :) lagi dasyat tembakan2 bro

Fly berkata...

Uncle Pet : Yup bro tu anak dan wife i tu, model di waktu petang hari hehe

Fly berkata...

Aku lensa : Thanks bro..

Out Of Focus berkata...

Wow!! Cantik bro. Very well captured. I love that black and white photo. Very very nice.

BuDakHutaN berkata...

Salam bro...
simbolik kesah kasih sayang dua jiwa , dua hati...

sweet sgt ekspresi muka baby tu ..

Munira Kirana berkata...

chomelnyer..
cua hati menjadi satu...
suke bokeh =)
smart wooooo....
selamat ari raye..
nak wit raye..

yginsaf4 berkata...

lawanyerr..

Biszign berkata...

pergh lawa B&W tuh.. main CLS ke natural light? best laa.. meaningful gambar tu.. =)

anntaj berkata...

Ini kena buatkan untuk anntaj satu gambar tu..:P

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
© free template