Khamis, 17 September 2009

apa yg cg fly sedang buat ketika masa lapang sekarang...

.

.
fuhh..lenguh sendi2 badanku ini nak menghabiskan trilogi novel Ramlee Awang Murshid ni, sebenarnya aku bukanlah jenis orang yang suka membaca novel, apatah lagi novel yang berkisar tentang cinta, tapi kali ni aku tewas disebabkan jalan ceritanya yang membuatkan aku terjerat dan memaksa aku ingin menghabiskan trilogi novel ni. Mungkin agak lewat aku mengenali tentang trilogi ini namun itulah hakikatnya bila dah mula membaca terhadap novel2 yang menyelitkan unsur cinta, mistik dan islamic value ini. sebelum ni aku hanya memerhatikan saja Wife aku (Catlina) begitu tekun membaca sambil aku memandang tanpa perasaan ingin tahu apa yang dibaca olehnya. wife aku lah org yang meracun aku supaya membaca siri pertama hinggalah aku dilanda sakit-sakit badan akibat terlalu asyik membaca trilogi ini.

12 ulasan:

amirul berkata...

Salam Bro,

Baca sampai lobam biji mata... hehe... bab membaca novel ini... aku kurang minat... hehe

Salam Aidilfitri buat sekeluarga Bro... :)

Mknace berkata...

;) :) :)
selamat hari raya

Gogos berkata...

salam sahabat yg lama tak tanye khabarnyer..ape habaq?wah!baca novel ek..gua pun baca gak,tapi selalunyer mesti x habis..tak pun gua akan baca muke surat belakang terus,nak tau cepat ending nyer.hehehehe...amacam ngan raye nie??balik mana??belah mentua ke?gua mcm biasa bro..balik KL je n Sg.Buloh..jauh tu..anyway,gua ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat lu sefamili..gua mohon ampun maaf kalau sepanjang kita kenal nie ada salah n silap..hati2 dijalanraya..ok..

Biszign berkata...

Salam Aidilfitri bro, maaf zahir batin =)

umie@kakyong berkata...

Salam Aidilfitri buat Fly...

Dulu suka gak membaca novel.. tapi sejak mata memakai teropong ni... jadi kurang minat.... sbb tulisan dlm nvel semua haluih2...

Gogos berkata...

ooo..macam ke bro..bagusla bro..nak gaduh2 pasal kampung pun no point gak kan..asal bahagia bro..thanks psl pujian editing tu..gua masih belajar lagi bro..minat gua pg bab editing photo mula bercambah bile tgk blog lu n blog2 photo editing yg lain..gua pun mgharap sahabat2 yg terer bab editing nie dapat ajar gua lagi..mcm lu bro..hehehe boleh?..gua bayar..selamat hari raya bro..

✿FITRAH ALAM KELUARGA BAHAGIA✿ berkata...

salam, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

taK$uB II berkata...

wahh....harap2 aku xterjerat la

Scarlet berkata...

I can't understand a word, but the eyes have it on these women.

yginsaf4 berkata...

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns wat abang cg ittteww ..

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
© free template