Ahad, 2 November 2008

Black beauty

Semenjak jadi cikgu ni gua dah lama x design cover majalah komersial melainkan majalah sekolah jelah, 3-4 hari ni gatal lak tangan gua dok wat design cover majalah, Gua minat tul pada warna hitam so x heran lah kadang2 hitam menjadi warna pilihan gua dalam berkarya.

9 ulasan:

CatlinaFly berkata...

bukan setakat design je..baju2 pun suke itam..asyik2 itam..pastu bila dukung oni habis bulu kucing lekat kat baju..cube ler beli kaler kuning ke, hijau ke, purple ke hik hik hik

Fly berkata...

itam kan menawan,hehe sebab tulah muka saya ni x putih har2

alongdagreat berkata...

uik ..takan main chat jugak heheheh

Dr Zek berkata...

thanx 4 reviewing my blog...nice n creative blog...nice photo...nice guitar bro, indeed..

Dr Zek berkata...

almost of songs in my blog,i can play its n sing it...

doBot berkata...

Di dalam dunia photography, colour is everything but, black and white is more.

CatlinaFly berkata...

dobot: ya.setuju2.black + white = classic!

Fly berkata...

lagu black & white dari michael jackson ini daku tujukan kepada semua...jangan lupa saksikan HEROES terbaru watak heroku ialah peter petrelli

Fly berkata...

thanks mr dobot..100% setuju

 
© free template