Isnin, 19 Januari 2009

"Ahli keluarga baru"

Alhamdulillah syukur gua dan Catlina berjaya menyambar new lens 70-300mm, dah lama nak sambar tapi keadaan belum mengizinkan..Next entry InsyaAllah gua akan publishkan hasil tembakan gua menggunakan lens nih..




9 ulasan:

Dodon berkata...

Wah dah ada baby baru nampak.. awalnya 'lahir' hehe.. cuti raya cina nak g mana?.. setuffo tanya tu kalau de projek

ps:leh pinjam ka bro..

prebetsabu berkata...

waahhh.. nak jugak... leh skodeng!!

bape riban cikgu?

Fly berkata...

Dodon-nak pinjam no prob bro..apa guna hidup berjiran hehe. tentang raye cina tu x tau lagi lah bro..tengah pikir2 lah ni..

Fly berkata...

Prebetsabu- sambar bro jangan x sambar..hehe

Galuh Cendra Kirana berkata...

huhuhaa...ingat kak cat dah 'meletup'... suspen betui..

Johnny J. berkata...

Wah ada gambar kuda juga arr fly? NICEEE.........!

Hulubalang Derhaka berkata...

Bro memang suka TV hitam putih ni ye?.. Memang lawa pun..!!

Gua teruja tengok teknik dan editing pada gambar tu.. Subjek tekstur atau movement takde ke bro?..

Takde jamming lagi?..
Kehkehkeh..

prebetsabu berkata...

bro bape range F lens tu?

arsaili berkata...

salam..wahhhh bestnya..apa kelebihan dia ek? kongsi skit

Saudara dok tak jauh dari kandang kuda ka? ...rasa cam kat luar negara lak..ehehe

 
© free template