Ahad, 18 Januari 2009

cehhh banner bunting kawin jerlah

Memandangkan gua x de photoshoot kerana kekangan masa, masukan jelah hasil2 banner dan bunting kawin..insyaAllah dalam masa terdekat ni cg fly akan memulakan tembakan untuk tahun 2009.



Kepada sesiapa yang berminat , boleh hubungi gua (0197433093).Bagi yang berada di luar dari area Kluang/Bt Pahat, gua boleh buat design je (tak termasuk printing) & gua antarkan dlm bentuk CD.Sebarang pertanyaan, tepon je gua ok?

4 ulasan:

Ultramama berkata...

Nanti lu mai amik award kt umah gua ok.Amacam macho tak K.za ckp mcm gini.Takleh lama2 kt sini, nanti peratus rendah diri meningkat

Chekgu BaniHassim berkata...

huhu...
dah gatal la tgn tu nk tembak gambar org kn, Ustaz...haha..

side income camnila yg bulih memantapkan lagi ekonomi rumah tangga kan...

Fly berkata...

ultramama : peh macho sungguh kakak iparku bila berbicara begitu..thanks for the award

Fly berkata...

chegu bani hashim : hehe ustaz ye..aminnn... haah tgh gatal nak tembak gambar orang dan nature nihhh...tunggguuuu...

 
© free template