Isnin, 12 Januari 2009

lagi-lagi banner dan bunting

Gua x sempat nak tembak gambar2 coz sibuk sangat sekarang, almaklumlah baru bukak sekolah. Pada sesiapa yang menjadi guru atau hidup dikelilingi guru pasti memahami situasi yang gua alami. So janganlah sesekali mengatakan guru-guru kerjanya banyak rileks dan banyak cuti, jadilah seorang guru dan fahami kerjaya mereka yek... Untuk mengelakkan blog gua ni semakin bersawang, gua masukanlah keje2 design2 banner dan bunting gua tahun 2008.
Akhir kata kepada muslimin dan muslimah sekalian marilah kita berdoa semoga saudara kita di Palestin dilindungi Allah Taala dari kekejaman Israel Zionis Laknat..AMINNN...


Design papan tanda rege makanan dan minuman kat kantin sekolah gua..


Banner Anti Dadah peringkat sekolah 2008


Banner rumah sukan panglima (Biru) 2008, tahun ni rasanye nak guna lagi kerana gua dilantik lagi jadi ketua rumah sukan dan gua malas nak wat lain wuu...wuuu..wuuu


Bunting rumah Panglima (Biru)

29 ulasan:

enjoy-rs berkata...

My dear friends, sincerely thanks for visiting our Nike AIR Force website! The following listed is the detail description of Shox TW. If you are interested in buying cheap Nike AIR Force, warmly welcome you to contact us online around the clock, and we will supply you the top quality Nike AIR Force with cheap price & excellent service.
We are anticipating building up a very strong bridge on which we can go ahead and ahead together!
our Nike AIR Force:
Air Force 25
Nike Air Force 1 Mid
Nike Men Air Force 1 High
Nike Men Air Force 1 Low
Nike Women Air Force 1 Low Mid High

Fly berkata...

bila lak lah aku masuk website Nike Air Force ni ye..musykil2..any way thanks enjoy-rs

ZahRa A!Sya berkata...

encek fly jdk cikgu apa skang neh?

Rui berkata...

1) iyer la encik fLy jadi cikgu ape skang neh?

2) banner rumah biru yg naga tu smart, he he

3) slamatt

Fly berkata...

zahra aisya & Rui : saya mengajar P.seni Visual, K.hidup, B.melayu, P.sivik. Kesemuanya bukan saya punya major heh. abis rojak.

GregChai berkata...

Cikgu, saya suka iklan kantin tu la, ni blum makan lagi dah nampak menyelerakan, mungkin cara penggunaan warna, menarik, untung kantin dapat bantuan buat rekabentuk menu.

Loving it!

skatype berkata...

wow..
mmg gmpak ler banner nie..
leh tmpah ker??

prebetsabu berkata...

lps dah design, htr mana utk print? bape dia caj sekaki full kaler? mana tau lenkali bole selitkan skali tolong printkan.. huuhuhuh


*guru pekerjaan yg amat mulia.. pendidik masyarakat

JHaZKiTaRo berkata...

a'kum.. salam dari bumi Dublin, Ireland.. saje2 je lompat2 blog org.. :)

Fly berkata...

prebetsabu : thanks memahami kerjaya seorang guru..

Jhazkitaro : thanks lawat blog gua, seronok baca blog ko..dan seronok sangat melihat orang berada di negara orang

Fly berkata...

Greg chai : thanks greg Chai, harap2 makanan di kanti sekolah ku ini, semakin hari semakin sedap hehehe

Fly berkata...

skatype : thanks bro...
Nak tempah? no problem bro..tapi ngua tgk design2 lu, gua rasa macam lu pun hebat gak bab2 design nih..

Shaiful berkata...

Go! Go! Rumah biru..Pastikan rumah Chegu Bedah balik dengan kosong.. (kalau dia rumah lain laaa...)Ini tips untuk kemenangan rumah biru.. Ada tips latihan dari pakar kecergasan. 1. Naik tingkat 4 sekolah.. lepas tu terjun 3 kali..Kalau sekolah tu ada 5 tingkat lagi baik.Tips no 2 adalah latihan untuk kekuatn otot.Ambil besi dumbel..dikisar bersama bawang putih letak sedikit paku karat..kat stor banyak. Nak tambah perisa .. minum minyak hitam yang diambil dari bengkel KH.SELAMAT MENCUBA!

Fly berkata...

hehe cg saiful ni, agak kejam cadangan mu itu ahaks...tapi ko lupa 1 tu, beras cap kambing..peh terkenang zaman kita dolu2 di Maktab Sultan Mizan Besut.

Chekgu BaniHassim berkata...

bagus ke rumah biru??
ape barang...rumah ungu la besh...haha...

ko buat banner design, pastu anta kedai utk print ke, ko jugak yg print..??

ko ustat ke cgu fly??
gaye aku tgk cm ustat je...huhu

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : Rumah biru 2 tahun beb juara ahaks...sebab ada semangat naga biru.

Banner aku design, print antar kedai bro.

Ustaz? tang manalah ko nampak aku cam ustaz tu ye? sebab aku pakai baju melayu kot.. x lah bro, aku cikgu biasa je,,(ko buat bini aku tergelak sebab ko cakap aku cam ustaz hehe)Tapi manalah tau satu hari nanti kan..

Cikgu Kamal berkata...

Salam... br layan bnda nie...

Fly berkata...

alo cikgu kamal, welcome to the club

Hulubalang Derhaka berkata...

Priceboard kantin pun buat jugak?..
Ni baru betul bisnes kencang..!!
Kehkehkeh..

Amacam bro?..
Sibuk sangat ke sekolah bukak ni?..
Takpe.. gua cukup sanjung kerjaya pendidik ni..!! Takde che'gu (bahasa dulu-dulu) maka takdelah segalanya..

Salam..

Fly berkata...

Hulubalang derhaka : x lah kencang bro, job2 macam ni ikut musim bro, lebih2 lagi macam gua yang hanya wat part time je.

Busy lah bro, sibuk ngan sukan merentas desa lah, sukan sekolah lah, banyak sangat perkara nak kena ingat. biasanya awal tahun je ni sibuk sikit.anyway tabik spring kat lu kerana memahami kerjaya guru.

kuai berkata...

murahnya harga makanan.....

DrSam berkata...

suka design rumah biru tu. nampak garang walau guna kaler lembut. logo mengingatkan aku kat Mortal Kombat!

aku ingat one day kena tempah kat ko lah. bagi harga runtuh bro!

Fly berkata...

Dr Sam : Thanks dr Sam.. Nak tempah no problemo.

Kuai : murah sebab harga yang telah ditetapkan sekolah tu, kalau mahal sangat nanti x dapat tender kantin heheh

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ berkata...

huhuuu...cun!same mcm me punye design blue h0use ms skuwl dulu..hehe..

Fly berkata...

mistaken identity : thanks..hidup rumah biru, pertahankan kejayaan yeahhh...

Cikgu Kamal berkata...

Salam... dari personal blog ana...zes

DFET berkata...

ASLM,
sy br blk dr uum present projek keusahawanan di sana.ttg kursus yg sy wat tu.nak wat lg kursus thn ni.tgh nk riki tmpt kursus modul sume dah ada... cikgu dok katne eh?

wah semakin superb design cikgu..

ZahRa A!Sya berkata...

wa...byknya subjek cikgu ngajar..berkaliber sngguh neh..hehehe..nnt nk tempah banner utk knduri kawen leh la ye..bg diskaun..haha

Shaiful berkata...

salam...aku rindu suasana masa kat maktab dulu.perjalanan dari Besut ke KL terasa sekejap saja. Sambil diiringi oleh lagu beras jati cap kapal layar(sesiapa yang ada lagu tu please download for me)Perjalanan masa tu rasa sekejap sebab diiringi oleh acara berbalas pantun dan berteka - teki. Aku dah lupa dah semua teka -teki tu.Sekarang ni ada lagu baru lak. lagu beras cap rambutan. Ko dengar ler lagu baru ni Fly Aku bagi lirik sikit... Beras cap - cap - cap Rambutan!Tapi "Beras Cap Kambing tetap Di hatiku"

 
© free template