Selasa, 27 Januari 2009

Nature 3

Alkisahnya teringin lak cg fly ni tukar2 template tapi tak taulah berapa lama bertahan template nih. Pejam celik dah hampir sebulan sekolah bermula, pelbagai aktiviti yang bakal berlangsung di sekolah. Untuk student,x student dan warga SMKKT yang menjengah masuk ke blog Cg Fly ni, terima kasih diucapkan. Semoga kalian success dan dirahmati Allah selalu. Kepada pelajar2 yang berminat dengan muzik nantikan (Battle Of The Bands 2009) di SMKKT pada hari keusahawanan nanti, kita kasi gegar SMKKT seperti tahun-tahun sudah....

Gambar-gambar di bawah ni masih lagi dalam mood nature..untuk pelbagai mood yang lain coming soon.











17 ulasan:

aainachentak berkata...

gorggy pictures!!
can't help to lurf it!;)
nape x full time involve in photography?

Fly berkata...

aainachentak: thanks for the compliment, nak full time x boleh lagi coz kekangan kerja dan rasanye banyak lagi perlu belajar pasal photography ni, setakat part time bolehlah insyaALLAH.

DrSam berkata...

mata kucing tu nampak cantik betul.

CatlinaFly berkata...

dr sam: model kucing yg bernama oni itu tersenyum dan tersipu2 sambil kedip2 mata..(maafkan dia..dia mmg mengada2 & manja hehe..)

PJ selamba berkata...

erm...kadang² tengok ni semua sangat menenangkan fikiran yang berserabut ni...
really nice photos
keep it up bro!

Faisal Admar berkata...

wah! pakai dslr ke? cun pics! :)

Fly berkata...

Dr Sam : thanks doc.. sayang tul catlina ngan kucingnya iteww

PJ Selamba : Thanks PJ Selamba, nak tgk bila2 pun x kisah dipersilakan.

Faisal Admar : Thanks bro.Yup bro guna kamera tu

aie akaike berkata...

gambar superb la bro. syabas! sila beri tunjuk ajar..

Fly berkata...

thanks aie :)...sama2 belajar ye

cultureinindia berkata...

wow...nice pictures...Hey hi..your idea in everything makes me amaze.Keep doing things like this.By the way i am Ramya.i have added your link to my Blog,i hope you will do the same and share ur ideas with me.Bye.HAVE A GREAT DAY.

Erieq berkata...

aku mmg dah tanam dalam diri nak beli dslr.,skrg masih tak mampu lagi huhuhu.,pic2 ko amik mmg meletop.,

xiiinam berkata...

Salam singgah...terima kasih daftar masuk jadi pengikut blog ckLah..

BuDakHutaN berkata...

really suka ngan gambar2 haiwan dan nature... peace bro..

eJump berkata...

sume smart gile...
simple but smart...

later keje ngan discoberi canel le eh?..
jd dienye potograpi...
ehehe...

dilaOHdila berkata...

Tak terkata kelu seketika:-)
betapa shunteknya! pandangan teruja melihat didepan mata. Photo yang begitu indah skali(huhuhu)
(sambil jeling kat doc cat) kalian dianugerahkan pasangan yang sealiran dengan minat yang sama yang sungguh menakjubkan ini. syukur alhamdulillah

Linda Latip berkata...

salam pkenalan juge cikgu..cikgu ye..alhamdulillah, sya pn dtg dr keluarga pendidik..go go cikgu! gbr² sgt menariks..jarang jgk jupe photog yg suke photograph nature element..

umie@kakyong berkata...

semua gambar memang cantik dan menarik..

 
© free template